Connect with us

technokrata

Kis karácsony, nagy karácsony: Sulinet Expressz szállítók jótékonysági felajánlásai

Dotkom

Kis karácsony, nagy karácsony: Sulinet Expressz szállítók jótékonysági felajánlásai

8,5 millió forint értékű számítástechnikai eszközök egészségügyi, oktatási intézményeknek.

A Sulinet Expressz pályázaton nyertes szállítók 8,5 millió forint értékben ajánlottak fel számítástechnikai eszközöket egészségügyi, oktatási intézményeknek, valamint alapítványoknak. A fóti Károlyi István Gyermekközpont alapítványát számítógéppel, nyomtatóval, monitorral támogatta a Fujitsu Siemens Computers, a Canon Hungária Kft. a Hewlett-Packard Magyarország Kft., és az RCE Kft.

A Fujitsu Siemens Computers 2 millió forint értékben 20 asztali számítógéppel járult hozzá az akcióhoz. A HRP Hungary Kft. a Samsung Electronics Magyarország Rt.-vel és az Epson Magyarországgal közösen 20 darab monitort, nyomtatókat, szkennereket és Internet-set-top-boxokat adományozott 1.570.000 forint összértékben. A CHS Hungary Kft. 20 darab monitor nélküli konfigurációt ajánlott fel 1,5 millió forint értékben. Az RCE Kft. 5 komplett számítógépet adott át az általa kiválasztott intézménynek 900 ezer forint értékben. Az Albacomp Rt. szintén 5 PC-konfigurációt ajánlott fel közel 1 millió forint értékben. A Canon Hungária Kft. 10 darab tintasugaras nyomtatót és 6 síkágyas szkennert ajánlott fel 420 ezer forint értékben. A Hewlett-Packard Magyarország Kft. 2 asztali számítógépet és hat, többfunkciós nyomtatógépet juttatott el a kiválasztott intézménynek mintegy 900 ezer forint értékben. A Partner Computer Kft. különféle számítástechnikai eszközöket ajánlott fel 250 ezer forint értékben.

A fóti Károlyi István Gyermekközpont alapítványa mellett a megajándékozott szervezetek között megtalálhatóak kórházak közhasznú alapítványai is: a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinikájának Tölösi Péter Alapítványa a leukémiás és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért, a Szent Rókus Kórház alapítványa, az Erzsébet Kórház Soproni Egészségügyi Alapítványa, az egri Maróth Ferenc Kórház Támogatására Alapítvány és a Szent László Kórház Alapítvány a Pszeudocruopos Gyerekért közhasznú társadalmi szervezete. Szintén részesülnek a Sulinet Expressz program szállítói által felajánlott számítástechnikai eszközökből a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, illetve a Hajdú-Bihar megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat alapítványai, a miskolci Pro Familia Alapítvány és a debreceni Jövődért Alapítvány.

Az Arany János Tehetséggondozó Programban részt vevő három gimnázium alapítványai is részesülnek a felajánlásokból: a tatai Eötvös József Tehetséggondozó Alapítvány, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium Oktatási és Nevelési Alapítvány, illetve a kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumot képviselő Megyei Közoktatási Közalapítvány.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp