Connect with us

technokrata

Az EMC és a Legato Software növelte piaci részesedését

Dotkom

Az EMC és a Legato Software növelte piaci részesedését

A piacvezető EMC növelte előnyét a második helyen álló Veritassal szemben, valamint nőtt a Legato Software részesedése a tárolószoftverek piacán a harmadik negyedév során.

Az EMC Corporation részesedése 26,1 százalékra nőtt a tárolószoftverek piacán a harmadik negyedévben, növelve az EMC előnyét a rangsorban következő három szolgáltatóval szemben – olvasható az International Data Corporation (IDC) legfrissebb jelentésében. Az EMC Legato Software részlege szintén növelte részesedését olyan kulcsfontosságú piaci területein, mint a Mentés és Helyreállítás, valamint az Archiválás és Replikáció.

Az IDC számításai szerint a két vállalat 30 százalékos bevételi részesedésével együttesen vezeti a tárolószoftver piacot, a harmadik negyedévben növekedésük kétszerese a teljes tárolószoftver-piac növekedésének. Az EMC és a Legato együttesen minden jelentős szoftver kategóriában növeli részesedését, ide értve az SRM (tároló környezetekhez készült tárolófelügyeleti szoftver) és a Mentés és Helyreállítás, valamint Archiválás és Replikáció területeket.

Az EMC 2003. július 8-án jelentette be a Legato felvásárlását, az ügylet 2003. október 21-én zárult le.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp