Connect with us

technokrata

Gazdaságos megoldás az iScala és a Microsoft SQL Server együttes alkalmazása

Dotkom

Gazdaságos megoldás az iScala és a Microsoft SQL Server együttes alkalmazása

Gazdaságos megoldás a Scala-vásárlók számára az iScala és a Microsoft SQL Server együttes használatával. Az elmúlt három hónap alatt több mint 150 vásárló frissítette a rendszer alapjául szolgáló adatbázisplatformját – a teljes élettartamra vetített alacsonyabb összköltség érdekében.

A Scala Business Solutions közlése szerint szeptember óta világszerte több mint 150 vállalat választotta a Microsoft SQL Server legfrissebb változatát az iScala kollaboratív ERP-rendszer adatbázis-platformjául. A két termék együttes alkalmazása a legmagasabb szintű teljesítményt, irányíthatóságot és paraméterezhetőséget nyújtja a kis- és középvállalkozások számára úgy, hogy a teljes élettartamra vetített összköltség alacsonyabb bármely más ERP-termékhez képest.

„Egyre több ügyfelünk győződött meg arról, hogy az iScala sokrétű funkcionalitása és az SQL Server integrált adatkezelési- és elemzési képességei a gyors implementációval és az alacsony karbantartási költségekkel párosulva nyerő kombinációt alkotnak a meglévő informatikai beruházások értékének növelésére.” – mondta Patrick Pando, a Scala Business Solutions kereskedelmi- és marketing részlegének vezetője.

A Scala és a Microsoft 2003 során számos közös kampányt folytatott Európában. Az SQL Server széleskörű XML-támogatással, továbbfejlesztett rendszerfelügyeleti és illesztő eszközökkel, valamint kivételes méretezhetőséggel és megbízhatósággal egészíti ki az iScala Web-szolgáltatásokra épülő architektúráját.

A Scala legújabb ajánlatai a Microsoft piaci megjelenési terveihez és vertikális iparági kezdeményezéseihez igazodnak.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek