Connect with us

technokrata

Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szervereken kalkulált nyugdíjak

Dotkom

Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szervereken kalkulált nyugdíjak

A First Trust Corporation Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szervereken bonyolítja online tranzakcióit.

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb független magánnyugdíj pénztárának számító First Trust Corporation Red Hat Enterprise Linux AS 2.1 operációs rendszert és Oracle 9i Real Application Clusters adatbázis kezelőt futtató Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szerverekre helyezte át tranzakció feldolgozási infrastruktúráját. A HP új Integrity rx2600 megoldás kevesebb processzort igényel, ugyanakkor háromszor akkora teljesítményt nyújt, mint a korábbi, szállító specifikus operációs szoftverekkel dolgozó RISC-alapú rendszer.

A First Trust naponta több millió dollárnyi tranzakciót kezelő, folyamatosan bővülő ügyfélkört kiszolgáló befektetési és részvényüzletágának támogatására keresett egyszerűen skálázható tranzakció-feldolgozási megoldást. A választás során fontos szempont volt az ügyfelek on-line csatlakozásának fenntartásához szükséges megbízhatóság és a gyors átállási képesség.

A First Trust fokozatosan kivezeti környezetéből a drága, szállítóspecifikus operációs rendszereket, hogy maradéktalanul kiaknázhassa a HP ipari szabványos, Intel alapú linuxos platformjainak ár, teljesítmény, biztonság és költségtakarékosság terén jelentkező előnyeit. A rendszerbevezetést megelőző tervezés, optimalizáció és tesztelés során a First Trust a HP Szolgáltatások és az Intel Solution Services tanácsadási szolgáltatásait is igénybe vette.

A First Trust további technológiai beruházásokat fontolgat a valós idejű számítástechnikában rejlő lehetőségek hasznosítása és a vezeték nélküli eszközökről történő gyorsabb adatelérés érdekében.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp