Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM informatikai szolgáltatások a Zurich Financial Services-nél

Dotkom

IBM informatikai szolgáltatások a Zurich Financial Services-nél

A Zurich Financial Services megállapodott az IBM-mel informatikai szolgáltatások igénybevételéről.

A Zurich Financial Services bejelentette, hogy öt európai országban, valamint az Egyesült Államokban és Kanadában az IBM fogja konszolidálni és felügyelni az alkalmazottak által használt elektronikus munkahelyi technológiát. Az IBM egy sor igényalapú tevékenységet és folyamatot bonyolít majd a Zurich FS számára a laptopokból, asztali számítógépekből, nyomtatókból, szoftverekből és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokból álló elektronikus munkahelyek vonatkozásában.

A megállapodás továbbá kilátásba helyezi a Zurich FS mintegy 470, a világ különböző részén dolgozó alkalmazottjának áthelyezését az IBM-hez. Minden áthelyezés előtt konzultálni kell a munkavállalói szervezetekkel az érintett országban, továbbá eleget kell tenni az illetékes hatóságok által előírt bejelentési kötelezettségeknek.

A megállapodás a Zurich FS 2003. május 9-én bejelentett globális informatikai stratégiájának fontos része. E stratégia célja az informatikai szolgáltatások konszolidálása és karcsúsítása a Csoport egészén belül, valamint azok központosított és költséghatékony felügyelete.

A Zurich Financial Services nemzetközi hálózattal rendelkező, a biztosítási szakmában működő pénzügyi szolgáltató cég, amely tevékenységét legfontosabb piacaira: Észak-Amerikára, az Egyesült Királyságra és az európai kontinensre összpontosítja. A vállalatot 1872-ben alapították, székhelye Svájcban, Zürichben található. A világ több mint 50 országában tart fenn irodákat, alkalmazottainak száma mintegy 64 ezer.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés