Connect with us

technokrata

Digitális televíziózás már több mint százezer magyar háztartásban

Dotkom

Digitális televíziózás már több mint százezer magyar háztartásban

A UPC Direct előfizetőinek száma meghaladta a százezret.

Jelentős mérföldkövéhez érkezett a hazai digitális televíziózás: a mindeddig egyedülálló, magyar nyelvű csatornákat is tartalmazó, digitális műholdas televíziós szolgáltatás, a UPC Direct előfizetőinek a száma meghaladta a százezret. Kiterjedt ügyfélkörét tekintve a UPC Direct a könnyen elérhető, közvetlenül a fogyasztóhoz irányuló műholdas műsorszórással mára a legnagyobb kábeltelevíziós szolgáltatók mellé sorakozott fel.

A százezredik előfizetőt, Radobiczki Ferencet és családját a jeles alkalomból Joe Zuravle, a UPC Magyarország vezérigazgatója köszöntötte a szolgáltató budapesti székházában. A kétezernél kisebb lélekszámú, Komárom-Esztergom megyei Tardos községben élő szerencsés családot a UPC Direct egy százezer forint értékű nagyképernyős televíziókészülékkel ajándékozta meg.

A vezérigazgató a fordulópontot így értékelte: „Ez a fejlemény is azt igazolja, hogy a UPC Direct nem csupán érdekes, új távlatokat teremtett több mint három évvel ezelőtt, hanem azóta szerves részévé is vált az egyre változatosabb magyarországi sokcsatornás televíziózásnak. Az ország területén bárhol, bárki számára elérhető UPC Direct lehetővé tette, hogy a sokat hangoztatott „digitális holnap” már ma is valósággá váljon a hétköznapokban, és jelen legyen bármely otthonban is. A digitális műholdas szolgáltatás iránti komoly érdeklődés is bizonyítja a merőben újszerű technológiák és minőségi szolgáltatások létjogosultságát a hazai televíziózásban.”

Tervei szerint a UPC Direct jövőre is további fejlesztéseket, újításokat hajt végre a szolgáltatás színvonalának folyamatos emelése érdekében és tovább bővíti a digitális műholdas szolgáltatással jelenleg elérhető 20 – teljesen vagy részben – magyar nyelvű tévécsatorna számát.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle