Connect with us

Hirdetés

technokrata

EMC: növekvő előny a tárolórendszerek piacán

Dotkom

EMC: növekvő előny a tárolórendszerek piacán

Nőtt az EMC piaci részesedése 2003 harmadik negyedévében.

Az International Data Corporation (IDC) legfrissebb felmérése szerint az EMC Corporation növelte előnyét a HP-hez és az IBM-hez képest: az EMC az világ 1. számú külső RAID tároló rendszerek és hálózatra kapcsolt információtároló rendszerek gyártója 2003 harmadik negyedévében, a második negyedévhez viszonyítva.

Az IDC becslései szerint az EMC 21,4 százalékos bevételi részesedéssel vezeti a világ külső RAID tárolórendszer-piacát (2002 harmadik negyedévében az EMC hasonló piaci bevételi részesedése 18,8 százalék volt). Az EMC külső RAID eladásokból származó bevétele évről évre 20,5 százalékkal nőtt, megelőzve ezzel a piac növekedését, amely az IDC adatai szerint évente 5,8 százalékkal növekedett. (A külső RAID tárolórendszerek olyan vezérlés-alapú, bármely számítógépes hálózathoz csatlakoztatható tárolóeszköz-rendszerek, amelyek nem a szerveren belül találhatók). Növelve 2002 harmadik negyedévi 27,8%-os bevételi részesedését, az EMC 2003 harmadik negyedévében 28,9%-os bevételi részesedésével szintén az első helyen áll a hálózatra kapcsolt információtároló rendszerek (NAS és nyílt SAN) világszerte dinamikusan növekvő piacán.

„A világ első 5 szállítója közül a Dell (22,9%) és az EMC (20,5%) érte el a legnagyobb éves gyártási bevétel-növekedést 2003 harmadik negyedévében. Az EMC piaci részesedése nőtt a legnagyobb mértékben, évente 2,2 százalékponttal” – írta jelentésében az IDC.

David Goulden, az EMC vállalati marketingért és üzletfejlesztésért felelős vezető alelnöke így nyilatkozott: ”Az IDC legfrissebb jelentése megerősíti, hogy jelentős a vásárlói igény az EMC új Symmetrix DMX és CLARiiON CX hálózatra kapcsolt tárolórendszer-családja iránt. Megerősítettük és kibővítettük termékkínálatunkat, így tovább növekedhetünk. Azáltal, hogy az EMC és a Dell a leggyorsabban növekvő szereplő a tárolóeszközök piacán, bebizonyosodott, hogy az iparág legjobb technológiája a legjobb eladási és disztribúciós hálózattal párosítva kiváló eredményeket érhet el.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés