Connect with us

technokrata

A transtec Microsoft platina partner

Dotkom

A transtec Microsoft platina partner

A testre szabott informatikai rendszerek, a szerver- és tárolási megoldások, valamint az ezekhez szükséges hálózati termékek és perifériák gyártója a Microsoft platina partnere lett.

Európában csak néhány vállalat viseli azt a “Platinum” minőségjelet, amelyet a transtec AG a Microsofttal való különösen szoros együttműködése miatt kapott a szoftveróriástól a napokban. A német központú, Magyarországon képviseleten keresztül forgalmazó informatikai gyártó külföldön több mint hat éve OEM-partner, és a jövőben itthon is kamatoztatni szándékozik a partnerséget.

”A transtec örömmel nyugtázza, hogy Microsoft Platinum OEM partner lett. Ügyfeleink számos további előnyét fogják tapasztalni annak, hogy immár platina szintű partnerek vagyunk, mert szorosabb együttműködésre törekszünk a fejlesztésben és az integrációban, valamint jobb és közvetlenebb műszaki támogatást tudunk nyújtani.” – mondta Rajkay Mátyás, a transtec AG üzletfejlesztési igazgatója.

A transtec különösen saját gyártmányú szerverei és a Microsoft Windows Server operációs rendszerek együttes értékesítésével kínál egyedi konfigurációkat kiváló áron. A két vállalat a jövőben még szorosabbra fogja fűzni együttműködését a transtec termékeinek fejlesztése és műszaki kialakítása terén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle