Connect with us

technokrata

A Dräger Safety iScalát vezet be az egész világon

Dotkom

A Dräger Safety iScalát vezet be az egész világon

A vezető németországi gyártó a következő két évben egy kétszintű ERP-stratégia részeként 24 kereskedelmi vállaltnál telepíti az iScala rendszert.

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a Dräger Safety, a világ egyik legnagyobb személyes védőfelszerelés- és gázdetektor-technológiai gyártója norvégiai próba-telephelyén üzembe helyezte az iScala kollaboratív ERP-rendszert. A további implementációkra az elkövetkező két év során kerül sor az előre elkészített menetrend szerint.

Számos más Scala-vásárlóhoz hasonlóan a Dräger Safety központjai és nagyobb részegységei SAP-t használnak, valamint az egész világra kiterjedően a müncheni mSE GmbH termékét, az Oracle adatbázisra épülő Point Out SCM-megoldást. Egy szabványos iScala ERP-alkalmazás bevezetésével kis- és közepes méretű leányvállalatainál, valamit ezek iScala-rendszereinek csatlakoztatásával az Oracle/Point Out megoldásokhoz a Dräger Safety sikeresen valósíthat meg egy kétrétegű ERP-stratégiát, amely eredményeként egy teljesen automatizált folyamatokkal rendelkező virtuális szállítói lánc jön létre.

Az iScala-rendszerek egy németországi központi szerverről futnak, az implementációt a mSE GmbH, az SCM és a Scala globális partnere végezte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp