Connect with us

technokrata

IHM: pályázati helyzetjelentés

Dotkom

IHM: pályázati helyzetjelentés

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az elmúlt hetekben több pályázatát is módosította, valamint eredményt hirdetett az IHM-HHÁT-2 kódjellel kiírt pályázatra.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által 2003. május 15-én meghirdetett, Vállalatirányítási rendszerek közepes méretű vállalkozásoknak című, folyamatos beadású pályázatot (a pályázat jele: IHM-ITP-7) – a pályázati keretösszeg kimerülése miatt, a Pályázati Útmutató VIII. 6. pontja alapján – a minisztérium 2003. december 6-ával leállította. A fenti időpont után beadott pályaművek érvénytelennek minősülnek.

Az IHM-ITP-19 jelű pályázat beadási határideje is módosult a pályázók számának növelése érdekében, így a minisztérium Középiskolai multimédiás prezentációs eszközök című pályázatának beadási határidejét 2004. január 16-ig meghosszabbította. A módosítás értelmében a pályázatokat legkésőbb 2004. január 16-án postára kell adni.

Hasonló a helyzet az IHM-ITP-24 jelű pályázattal is. Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium szintén a pályázók számának növelése érdekében 2004. január 16-ig meghosszabbította a Műholdas adatszórás című (IHM-ITP-24) pályázatának beadási határidejét. A módosítás értelmében a pályázatokat legkésőbb 2004. január 16-án postára kell adni.

Sikeresen lezárult az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által 2003 júliusában meghirdetett IHM-HHÁT-2 kódjellel kiírt pályázata. A szélessávú Internet-infrastruktúra kiépítésének és a szolgáltatás beindításának támogatása Magyarország üzletileg kevésbé vonzó településein című pályázatának célja a szélessávú Internet-penetráció növelése azokon a kisebb, jelenleg még kevésbé ellátott és üzletileg kevésbé vonzó településeken, ahol a szélessávú szolgáltatás nyújtásához szükséges infrastruktúra állami támogatás hiányában csak később, vagy egyáltalán nem épülne ki. A pályázatban összesen 35 pályázó részesül 900.043.000 Ft támogatásban.

A pályázatok teljes szövege – a segédletekkel és mellékletekkel együtt – megtalálható az Informatikai és Hírközlési Minisztérium honlapján (“Pályázatok” menüpont).Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp