Connect with us

technokrata

VanguardMS: új partnerminősítő és akkreditációs program az EMEA régióban

Dotkom

VanguardMS: új partnerminősítő és akkreditációs program az EMEA régióban

A VanguardMS új partnerminősítő és akkreditációs programot indított el Európában, Közép-Keleten és Afrikában. A program segíti a VanguardMS partnereinek megkülönböztethetőségét és piaci részesedésük növelését.

A VanguardMS C. A. P. (Certification and Accreditation Program – minősítő és akkreditációs program) néven új partnerképzési programot indított. A programnak az a célja, hogy javuljon a technológiai tudás, növekedjen a VanguardMS megoldásainak magas szintű ismerete, és hazai piacaikon versenyelőnyhöz jussanak az európai, közép-keleti és afrikai partnerek.

A C.A.P. két részre oszlik: egyéni minősítés és partner akkreditáció.

Egyéni minősítés: Ebben a fázisban a partnerek különböző szintű, értékesítést megelőző, értékesítési és értékesítés utáni képzést kapnak. A VanguardMS technológiákról több információt és friss híreket szerezve a résztvevők olyan szaktudással rendelkeznek majd, amivel az ügyfelek igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat és támogatásokat tervezhetnek és nyújthatnak. A minősítés (a szinttől függően) maximum ötnapos képzési programból áll a VanguardMS egyik hivatalos központjában. Az értékesítés utáni szakismeretekre irányuló haladó minősítés (Advanced Certification) elnyeréséhez néhány további képzési modult is le kell tenni.

Partner akkreditáció: Ez a rész a rendszerintegrátort, mint szervezetet minősíti. Az akkreditációs címet a következő feltételekkel lehet megszerezni:

 • a partner jelentkezik a C.A.P. programra;

 • A partner adott számú alkalmazottjai minősítést szereznek az értékesítést megelőző, értékesítési és értékesítés utáni területen (két személy a közvetlen partnerek, egy pedig a közvetett partnerek tekintetében);
 • A partner létrehoz egy olyan csoportot, amelyik kifejezetten a VanguardMS technológiák támogatásával foglalkozik;
 • A partner legalább egy VanguardMS bemutatórendszerbe fektet be;

A haladó szintű akkreditáció (Advanced Level of Accreditation) megszerzéséhez a partnernek a hazai piacon Careguard menedzselt szolgáltatásokat kell nyújtania a VanguardMS hálózatüzemeltető központjain (NOC – Network Operation Centre) keresztül.

A VanguardMS C. A. P. programján belül a partnerek a következő előnyökhöz jutnak:

 • Hozzáférhetnek a VanguardMS különleges ajánlataihoz;
 • Hozzáférhetnek minden VanguardMS technológiafrissítő programhoz;
 • A partner rövid bemutatása és hivatkozás a honlapjára a VanguardMS weboldalán;
 • Emelt szintű értékesítés előtti, értékesítési és értékesítés utáni VanguardMS támogatás;
 • CAP oklevél és/vagy CAP akkreditációs plakett;


 • Szólj hozzá!

  További Dotkom

  Népszerű

  Technokrata a Facebookon

  Hirdetés

  SmartPhone

  Tipp