Connect with us

technokrata

EMC Centera – újabb mérföldkövek

Dotkom

EMC Centera – újabb mérföldkövek

A nyílt API és a partnerek támogatják a Centera sikerét.

Az EMC Corporation bejelentette, hogy több mint 300 partnere és viszonteladója csatlakozott az EMC Centera Partner Programhoz annak elindítása óta. Idén október óta több mint 30 új taggal bővült a program. Ennek következtében több mint 85, széles körben hozzáférhető alkalmazás lett kompatíbilis a Centerával. További 140 partner vesz részt jelenleg is az integrációs eljárásban, kihasználva a nyílt Centera felhasználás-programozás interface (API) előnyeit.

Ennek eredményeképpen, a Centera 2002. áprilisi bevezetésétől 2003 harmadik negyedévéig több mint tíz petabyte-nyi (10.000 terabyte) Centera tároló kapacitás került megvásárlásra.

A Centera gyors térnyerése és elterjedése megerősíti, hogy az EMC történetében a Centera a leggyorsabban növekvő tároló megoldás, amely az EMC Information Lifecycle Management (ILM – Információ Életciklus Menedzsment) stratégiájának fontos és kritikus eleme. Több mint 400 vásárló használja a Centerát az adatok hosszú távú megőrzése, valamint egyedülálló adatvédelmi és kitűnő önregeneráló tulajdonságai miatt.

Az EMC 2004-ben a Centera Partner Program támogatásának megkétszerezését tervezi. Az így rendelkezésre álló kiegészítő források segítségével az EMC továbbra is az iparág legmagasabb szintű partner-szolgáltatásait nyújthatja kulcsfontosságú piacvezető ügyfeleinek.

Az EMC kulcsfontosságú Centera partnerei közé tartoznak a világ vezető alkalmazás-szolgáltatói, többek között az AGFA, a Connected, a Documentum, a FileNet, az IXOS, a Fujitsu Siemens, a GE Medical, a KVS, a Legato, a Mobius, az Unisys és sokan mások.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle