Connect with us

technokrata

WinGate proxy szerverek: Kaspersky Anti-Virus biztonság

Dotkom

WinGate proxy szerverek: Kaspersky Anti-Virus biztonság

A Kaspersky Labs és a Qbik New Zealand bejelentette az integrált vírusvédelmi szoftver megjelenését az egyik legnépszerűbb internetkapcsolat-kezelő és -megosztó termékhez, a WinGate szerverhez.

Az 1995-ben megjelent WinGate volt az első internetkapcsolat-megosztó proxy megoldás Windows rendszerekhez. A termék azóta nagyteljesítményű internetkapcsolat-kezelő és házirendvezérlő megoldássá fejlődött, amely integrált tűzfalat is tartalmaz. A WinGate – az általa nyújtott szolgáltatásoknak köszönhetően – méltán tett szert nagy népszerűségre, és világszerte mintegy 10 millió ember használja napi rendszerességgel. A Kaspersky Labs víruskereső zökkenőmentesen egészíti ki a WinGate csomag funkcióit.

A Kaspersky Anti-Virus a WinGate felhasználók számára választható komponensként érhető el, amely a rosszindulatú programok elleni harchoz szükséges funkciók teljes skáláját nyújtja. A Kaspersky AntiVirus for WinGate a bejövő és kimenő adatforgalom valós idejű figyelését végzi, az e-mail (POP3 és SMTP), weblapok (HTTP) és az FTP adatátvitel forgalmát is beleértve.

A WinGate beépített karantén funkciója lehetővé teszi a rendszergazdák számára a fertőzött objektumok elkülönítését, ezáltal a rosszindulatú kódok terjedésének megelőzését. A karanténba helyezett adatok megvizsgálhatók a vírus típusának és a fertőzés forrásának (többek között a vírus terjedését előidéző felhasználó kilétének) meghatározása érdekében.

„Fő célunk nemcsak annak biztosítása, hogy a WinGate rendelkezzen a nyugodt Internet-kapcsolathoz szükséges vezérlőkkel és funkciókkal – hanem a felhasználók hálózatának és adatainak biztonságáról is gondoskodjunk. A Kaspersky Anti-Virus alapú vírusvédelmi modul, amely szerintünk az egyik leghatékonyabb és megbízhatóbb az elérhető vírusvédelmi megoldások közül, beépítésével felhasználóink megfeledkezhetnek a vírusfenyegetésekkel kapcsolatos aggodalmaikról is.” – mondta Adrien de Croy, a Qbik New Zealand Limited ügyvezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle