Connect with us

technokrata

Panda ClientShield: antivírus vállalati munkaállomásoknak

Dotkom

Panda ClientShield: antivírus vállalati munkaállomásoknak

Új terméket jelentette be a Panda Software az asztali számítógépeket veszélyeztető vírus-, kém-, spam-, és egyéb támadások ellen.

A ClientShield a Panda Software új megoldása, mely védelmet biztosít bármilyen méretű hálózaton belüli munkaállomások számára. A védelem az AdminSecure antivírus vezérlő eszközéből LAN-on keresztül automatikusan jut el a munkaállomásokra.

A ClientShield egyszerű és alacsony erőforrásigényű eszköz, mely tulajdonságai ideálissá teszik korlátozott sávszélességű, nagy forgalommal terhelt és robosztusabb biztonságvédelmi eszközök számára nem megfelelő hálózatokra történő telepítését. Következésképpen az eszköz WAN vagy mobil hálózatok esetén is praktikus. A ClientShieldet működtető vírusirtó motor ugyanaz, mint amelyik a többi Panda Software antivírus terméket is működteti.

A ClientShield nem csak gyökerestül irtja ki a vírusokat, férgeket és trójai falovakat, hanem védelmet nyújt egy sor internetes veszély, úgymint spamek, hackerek, hoaxok, joke-ok és biztonsági rések ellen is. Mi több, a ClientShield figyeli a rosszindulatú kódú belső üzeneteket az MAPI levelező klienseken belül, teljes körűvé téve ezzel a hálózati munkahelyek biztonságát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp