Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Lockheed Martin az IFS Applications-t választotta

Dotkom

A Lockheed Martin az IFS Applications-t választotta

A Lockheed Martin elektronikai, repülőelektronikai, valamint irányító rendszerek gyártásához IFS Applications-t fog használni.

A Lockheed Martin, a világ egyik legjelentősebb repülési és hadiipari vállalata IFS Applications rendszert fog bevezetni két gyártóbázisán több mint 700 felhasználóval. Az IFS szoftvermegoldása termelésirányítási, disztribúciós (logisztikai), valamint műszaki fejlesztési komponenseket tartalmaz. Továbbá az IFS eddigi használatán túlmenően a Lockheed Martin Information Systems megállapodott az IFS-sel, hogy közösen keresnek további potenciális lehetőségeket a hadiipari szegmensben, beleértve az F-16-osok automatizált logisztikai menedzsment rendszerét (ALMS – Automated Logistics Management System) vagy az F-16-osok nemzetközi eladását támogató logisztikai és karbantartási támogató rendszert.

A Lockheed Martin elektronikai, repülőelektronikai, valamint irányító rendszerek gyártásához fogja használni az IFS Applications-t, támogatva ezzel a hadiipari üzleteket. Az IFS megoldása szintén alkalmazásra kerül az F-35 Joint Strike Fighter projekttel kapcsolatos programban.

A repülési és hadiipar egyike az IFS által megcélzott piaci szegmenseknek, mely szegmensben az IFS Applications olyan fejlett standard funkcionalitással rendelkezik, mely megfelel a hadiipari gyártók igényeinek és követelményeinek. Az IFS teljesen integrált projektkövetési és fejlesztési adatmenedzsment képessége az IFS Applications egyéb komponenseivel kombinálva megkönnyíti a hadiipari gyártóknak a kormányzati előírásoknak megfelelő működést, miközben menedzselik a tervezést, a gyártást, működtetik az összetett gyártmányok pótalkatrész logisztikáját és karbantartási támogatását (MRO – Maintenance Repair and Overhaul, karbantartó javítás és felülvizsgálat) a teljes termékéletciklus mentén.

Az IFS ügyfelei a repülési és hadiipar területén: General Dynamics, Bae Systems, Saab Bofors Dynamics, Saab Aerospace (Gripen), GE Aircraft Engines, L3 Communications, Derco Aerospace, Conax, Gables Engineering, Hawker Pacific and Bristow Helicopters.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés