Connect with us

technokrata

IDC: a legnagyobb szoftverforgalmazó a szoftver disztribúciós termékek területén a Computer Associat

Dotkom

IDC: a legnagyobb szoftverforgalmazó a szoftver disztribúciós termékek területén a Computer Associat

A Computer Associates ´Unicenter´ termékcsomagja megelőzi a versenytársakat árbevétel-növekedésben és piaci részesedésben.

A Computer Associates bejelentette, hogy az IDC szoftver disztribúcióra vonatkozó ranglistáján 14,7%-os részesedésével a világ első szoftver szállítójává lépett elő. A CA 13,4%-os árbevétel-növekedése, mely az iparági átlag négyszerese, szintén túlszárnyalja a versenytársakét.

Az IDC Világpiaci elemzés és előrejelzés a szoftver disztribúció 2002-2007-es piacára című jelentése szerint ez a szegmens 823,7 millió dollárt ért el 2002-ben, mely 2,7%-kal magasabb volt az előző évinél. Az IDC több mint 1 milliárd dolláros piaci növekedést vetít előre 2007-ig.

Az IDC szerint a szoftverterítés elsősorban az alkalmazások és operációs környezet új felhasználókhoz való eljuttatására fókuszál. Funkciói jellemzően az alkalmazások és operációs környezet előkészítésére, terjesztésére, installálására, és frissítésére vonatkoznak.

A CA Unicenter Software Delivery szolgáltatása keretében a szolgáltatások terjesztése automatikusan, szervereken keresztül történik. A kapcsolat paraméterei széles tartományban méretezhetők a fogadó számítógép – legyen az laptop, asztali gép, PDA vagy akár mobiltelefon – képességeihez és típusához mérten. A Unicenter egyéb alkalmazásokat is integrál, amelyek a munkaállomány biztonságában és az automatikus segítségnyújtásban segítenek – ezek a kiegészítő szolgáltatások különösen hasznosak.

A legutóbbi IDC jelentés a CA piacvezetését egyéb kulcsterületeken is kimutatta: így a nagyvállalati rendszer- és tárolásmenedzsment, a teljesítmény- és rendelkezésre-állás menedzselés, valamint a 3A biztonsági területeken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp