Connect with us

technokrata

Trend Micro: PC-cillin Internet Security 11

Dotkom

Trend Micro: PC-cillin Internet Security 11

Az átfogó asztali biztonsági megoldás a hálózati biztonsági gyakorlat és az otthoni felhasználók által igényelt egyszerű használat ötvözésével segíti az otthoni és irodai Internet biztonságossá tételét.

Az Internet-hozzáférés egyre fejlettebb képességei, az Internet e-mail és a virtuális hálózat nagyobb szabadságot és több kapcsolódási lehetőséget nyújt a kis- és otthoni irodai felhasználóknak, mint eddig bármikor. Ezek a lehetőségek azonban bonyolultabb felépítéssel és biztonsági kockázatokkal járnak. Sok háztartás és kis- vagy otthoni iroda több számítógépet üzemeltet, megosztja hálózati erőforrásait, folyamatosan kapcsolódik az Internetre és távoli eszközöket, például laptopokat és PDA-kat is használ. A családok és magánszemélyek védtelenek a vállalkozásokat és szervezeteket is támadó számos fenyegetés ellen, amelyek közé tartozik a személyazonosság ellopása, a hackerek tevékenysége, a hitelkártyák eltulajdonítása, a tiltott webhelyek látogatása, a számítógépvírusok és a spam.

A Trend Micro PC-cillin Internet Security 11 átfogó, egyszerűsített megoldást kínál az Internet alapú fenyegetések ellen, így segíti a felhasználók számára a számítógéprendszerek lehető legjobb kihasználását, miközben minimálisra csökkenti a biztonsági fenyegetések kezelésére fordított időt. Az otthoni és SOHO felhasználók a nagy cégekhez hasonló szintű védelmet élvezhetnek a mai hálózat alapú vírusok (például az MSBlast és a SoBig) ellen. A Network Virus Emergency Center konzol segítéségével az új fenyegetésekről még időben figyelmeztetés érkezik a felhasználókhoz, és a legfrissebb védelem érdekében a vírusminta file-ok automatikusan frissíthetők. Az automatikus eltávolító és visszaállító eszközök azonnal működésbe lépnek a vírusok felismerésekor, így folyamatosan biztosítják a rendszer megfelelő működését.

A Trend Micro Internet Security egy személyes tűzfalat is tartalmaz a felhasználók hackerek és behatolók elleni védelméhez, valamint a fejlett adatvédelmi és kémprogramok elleni komponensei védik a jelszavakat, bankszámlaszámokat és egyéb személyes információkat. A spam- és URL-szűrési lehetőségek blokkolják a kéretlen e-mail üzeneteket, és segítik a hozzáférés vezérlését a nem megfelelő (felnőtteknek szóló) webhelyekhez. A profilbeállítási funkciókkal a családi, munkával kapcsolatos és mobil használathoz kötődő biztonsági igények minden egyes rendszeren testre szabhatók. Angol, francia, német, spanyol és olasz nyelvű verziókban érhető el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle