Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro: PC-cillin Internet Security 11

Dotkom

Trend Micro: PC-cillin Internet Security 11

Az átfogó asztali biztonsági megoldás a hálózati biztonsági gyakorlat és az otthoni felhasználók által igényelt egyszerű használat ötvözésével segíti az otthoni és irodai Internet biztonságossá tételét.

Az Internet-hozzáférés egyre fejlettebb képességei, az Internet e-mail és a virtuális hálózat nagyobb szabadságot és több kapcsolódási lehetőséget nyújt a kis- és otthoni irodai felhasználóknak, mint eddig bármikor. Ezek a lehetőségek azonban bonyolultabb felépítéssel és biztonsági kockázatokkal járnak. Sok háztartás és kis- vagy otthoni iroda több számítógépet üzemeltet, megosztja hálózati erőforrásait, folyamatosan kapcsolódik az Internetre és távoli eszközöket, például laptopokat és PDA-kat is használ. A családok és magánszemélyek védtelenek a vállalkozásokat és szervezeteket is támadó számos fenyegetés ellen, amelyek közé tartozik a személyazonosság ellopása, a hackerek tevékenysége, a hitelkártyák eltulajdonítása, a tiltott webhelyek látogatása, a számítógépvírusok és a spam.

A Trend Micro PC-cillin Internet Security 11 átfogó, egyszerűsített megoldást kínál az Internet alapú fenyegetések ellen, így segíti a felhasználók számára a számítógéprendszerek lehető legjobb kihasználását, miközben minimálisra csökkenti a biztonsági fenyegetések kezelésére fordított időt. Az otthoni és SOHO felhasználók a nagy cégekhez hasonló szintű védelmet élvezhetnek a mai hálózat alapú vírusok (például az MSBlast és a SoBig) ellen. A Network Virus Emergency Center konzol segítéségével az új fenyegetésekről még időben figyelmeztetés érkezik a felhasználókhoz, és a legfrissebb védelem érdekében a vírusminta file-ok automatikusan frissíthetők. Az automatikus eltávolító és visszaállító eszközök azonnal működésbe lépnek a vírusok felismerésekor, így folyamatosan biztosítják a rendszer megfelelő működését.

A Trend Micro Internet Security egy személyes tűzfalat is tartalmaz a felhasználók hackerek és behatolók elleni védelméhez, valamint a fejlett adatvédelmi és kémprogramok elleni komponensei védik a jelszavakat, bankszámlaszámokat és egyéb személyes információkat. A spam- és URL-szűrési lehetőségek blokkolják a kéretlen e-mail üzeneteket, és segítik a hozzáférés vezérlését a nem megfelelő (felnőtteknek szóló) webhelyekhez. A profilbeállítási funkciókkal a családi, munkával kapcsolatos és mobil használathoz kötődő biztonsági igények minden egyes rendszeren testre szabhatók. Angol, francia, német, spanyol és olasz nyelvű verziókban érhető el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés