Connect with us

McAfee: kézben tartható biztonság nagyobb hálózatok esetén is

Dotkom

McAfee: kézben tartható biztonság nagyobb hálózatok esetén is

A McAfee Trusted Connection Strategy azelőtt ellenőrzi a gépek rendszereinek biztonságát, mielőtt azok csatlakoznának a vállalati hálózathoz.

A stratégia technológiája lehetővé teszi, hogy a felhasználók kikényszerítsék a csatlakozó rendszerek biztonsági szintjének megfelelését a vállalati biztonsági szabályzatok egy előre meghatározott részének, még mielőtt azok felcsatlakoznának a hálózatra. A nem megfelelő biztonsági szintű rendszerek közvetett hozzáférést kaphatnak, amíg nem frissítik biztonsági rendszerüket. A Network Associates tapasztalata szerint gyakran találhatóak védtelen gépek a hálózaton, ezért is hozták létre a karantén üzemmódot a McAfee Desktop Firewall alkalmazásban. A McAfee az előzetes megfeleltetés és vizsgálat érdekében számos együttműködési és partneri megállapodást írt alá, és a Network Associates a virtuális magánhálózati (VPN), a vezeték nélküli és vezetékes hálózati iparág olyan vezető szereplőivel együtt tesz integrációs erőfeszítéseket, mint a Check Point, a Cisco és a Nortel.

A stratégia megvalósításának első fázisában a vírusirtó rendszer a fókusz, azaz ellenőrzik, hogy megfelelnek-e a McAfee VirusScan vállalti verziója szintjének a csatlakozó rendszerek vírusirtó szoftverei. A stratégia a későbbiek során összetettebb biztonsági kérdésekre is kiterjed majd, mint például a telepített Microsoft javítások, vagy nem jóváhagyott alkalmazások. A későbbi fázisokban a McAfee Security további technológiai kezdeményezéseket fejleszt, amely szélesebb körű megfeleltetést tesz majd lehetővé, például a McAfee ePolicy Orchestrator központi menedzsment konzol megoldással.

Ahol szükséges, a McAfee Biztonságos Kapcsolati Stratégiája újabb eszközök telepítése nélkül, a már meglévő vállalati infrastruktúrára is telepíthető. A McAfee technológiája zökkenőmentesen integrálható más piacvezető szolgáltatók megoldásaival, egy könnyen kezelhető egységes megoldás érdekében.

„Ezekkel a technológiákkal a birtokában a rendszeradminisztrátor biztos lehet benne, hogy a hálózathoz kapcsolódó összes gép biztonsági rendszere megfelel a vállalat belső biztonsági szabályzatainak, és hogy a rendszerben nincsenek gyenge pontok, ahol rosszindulatú kódok juthatnak a hálózatba” – mondta George Samenuk, a Network Associates elnöke és ügyvezetője – „A McAfee Biztonságos Kapcsolati Stratégiája azokat a vállalatokat segíti, amelyek nyíltan szeretnék tartani a hálózatukat a mobil eszközökkel rendelkező ügyfelek vagy partnerek előtt, de egyúttal biztosak akarnak lenni abban, hogy a hálózathoz kapcsolódó összes rendszer összhangban van a vállalat biztonsági szabályzataival.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom