Connect with us

technokrata

A Symantec rész vesz a Cisco hálózati hozzáférést szabályzó programjában

Dotkom

A Symantec rész vesz a Cisco hálózati hozzáférést szabályzó programjában

A Symantec együttműködik a Cisco-val a legfontosabb vírusellenes programja és a Cisco hálózati hozzáférést szabályzó programja közötti együttműködő-képesség megteremtése érdekében.

Symantec bejelentette összefogását a Cisco Systems-szel, olyan megoldások létrehozása érdekében, amelyek a megfelelő és megbízható felhasználói gépekre (személyi és kézi számítógépekre egyaránt) korlátozzák a hálózati hozzáférést. A Cisco System Network Admission Control (NAC) hálózati hozzáférést szabályzó programjának alkalmazásával a Symantec és a Cisco együtt dolgozik azért, hogy segítséget nyújthasson a vállalati hálózatba bekerülő károkozók miatt magasra szökő helyreállítási költségek kiküszöbölésében.

A Cisco NAC-t és a Symantec eljárását használó rendszergazdák szabályozhatják a hozzáférést, például a hálózathoz kapcsolódni szándékozó felhasználói gépek védettségi állapotától tehetik azt függővé. A meg nem felelő gépektől megtagadható a hozzáférés, azok elkülöníthetők, illetve helyreállítás céljából egy külön helyre irányíthatók, míg a szervezetnél hatályos szabályoknak megfelelő gépek hozzáférhetnek a hálózathoz.

A Cisco NAC szoftvere lehetővé teszi, hogy a Symantec vállalati felhasználóigép-védelmi megoldásai védelmi információt adjanak, így például a felhasználói gépek hálózatra kapcsolódásának kezdeményezésekor az aktuális vírus-elhárítási vagy tűzfalvédelmi állapotról tájékoztassák a Cisco hálózatot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp