Connect with us

technokrata

Vanguard: nagy teljesítményű titkosítás kicsiknek is

Dotkom

Vanguard: nagy teljesítményű titkosítás kicsiknek is

A Vanguard Managed Solutions elérhető árú és nagyteljesítményű útválasztóiban IP Security (IP Sec) és továbbfejlesztett titkosító szolgáltatásokat (Advanced Encryption Services, AES) is biztosít.

A DSL-hez és a kábelhez hasonló széles sávú szolgáltatások kihasználásával a vállalati ügyfelek költséghatékony virtuális magánhálózatokat (VPN) is képesek építeni. A VanguardMS felismerte ezt a tendenciát, és az útválasztó termékcsaládjában továbbfejlesztett titkosító szolgáltatásokat kínálva megoldotta a kisebb vállalkozások, és a nagyvállalati hálózatokon belül a kisebb telephelyek igényeit.

“A kis fiókirodákat megcélzó útválasztók titkosításhoz hasonló alkalmazásokkal bővítése rendszerint jelentősen növeli az ügyfelek költségeit.” – mondja Sultan Dawood, a VanguardMS termékgazdálkodási igazgatója – “A VanguardMS […] komolyan gondolja azt, hogy a szerényebb kategóriájú berendezésekben is meg kell oldani az integrált, nagyvállalati szintű biztonságot.”

A VanguardMS termékeinek (riválisaihoz képest) forgalom-áteresztőképessége nagyobb, ha több olyan alkalmazás támogatásáról van szó, mint amilyen az adatintegrált hang és videó. Ezek az alkalmazások titkosítást, szolgáltatásminőséget, útválasztási és egyéb, párhuzamosan futó funkciókat igényelnek.

A legtöbb alacsony kategóriás termék célja megfelelni az ügyfelek költségelvárásainak. Mivel az alkalmazások növekvő igényeit csak korlátozottan képesek kielégíteni, ezeknek a termékeknek az élettartama általában rövidebb, és nem biztosítanak jó befektetés megtérülést. A hardverbe tervezett titkosítással a VanguardMS kiküszöbölte a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat, miközben továbbra is megfelel az üzleti ügyfelek költségelvárásainak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp