Connect with us

Kasztrálás és anthraxszal fertőzés – egy megspammelt ember kétségbeesett fenyegetőzése

Dotkom

Kasztrálás és anthraxszal fertőzés – egy megspammelt ember kétségbeesett fenyegetőzése

Igen durva módját választotta egy amerikai férfi a számára kéretlen e-mailek hadát zúdító céggel szemben, ennek pedig hamarosan súlyos következményei is lehetnek.

A napfényes Sunnyvale-ben, Kaliforniában dolgozó Charles Booher akár öt év börtönbüntetést is kaphat azért, mert a kéretlen e-maileken felmérgelődve olyat tett, amit nem kellett volna. A 44 éves programozót azért tartóztatták le, mert életveszélyesen megfenyegette egy kanadai cég alkalmazottait, mivel azok spammel bombázták postafiókját.

Boohernek ugyanis elege lett abból, hogy naponta felhívják a figyelmét: megnövelheti péniszének méretét. Mivel a férfi meg volt elégedve fizikai paramétereivel, hamar idegesíteni kezdte a levélözön, ami végül komoly kirohanásokhoz vezetett. A kaliforniai ugyanakkor nem elégedett meg pár válasz e-maillel és dühös telefonhívással – azzal fenyegetőzött, hogy anthraxszal fogja megfertőzni a cég irodáját, illetve az egyik alkalmazott lelövését, egy másik kasztrálását is ˝beígérte˝ (az egyéb kínzási módszerekről, mellyel előállt, már említést sem téve). Booher az e-mailes kommunikációra a satan@hell.org postafiókot használta.

Douglas Mackay, a DM Contact Management (a spamet küldő cég) elnöke elmondta, hogy a fenyegetések hosszasan záporoztak a vállalatra, s nagyon valószerűnek tűnt, hogy a programozó valóra is váltja ígéreteit. Ezt a hatóságok is így vélhették, mert Boohert letartóztatták – így a kaliforniai férfi jelenleg arra vár, hogy ügyében a bíróság döntést hozzon. Ez pedig azt is jelentheti, hogy akár 250 ezer dollár kifizetésére és 5 év szabadságvesztésre ítélhetik.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő