Connect with us

Hirdetés

technokrata

VirusBuster is a közbeszerzésben

Dotkom

VirusBuster is a közbeszerzésben

600 milliós közbeszerzési keretszerződést kötött a VirusBuster Kft. és az MKGI.

A VirusBuster Kft. három vírusvédelmi gyártói platformra, összesen 600 millió forint értékben kötött keretszerződést a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságával.

A szerződés értelmében a VirusBuster Kft. a VirusBuster, Sybari és Sophos gyártói platformok termékeit és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat teszi elérhetővé a központosított közbeszerzésben.

A termékek és szolgáltatások számos szállítótól rendelhetők meg (VirusBuster Kft., Albacomp Rt., Balabit IT Kft., Bull Magyarország Kft., Getronics Magyarország Kft., Hewlett-Packard Magyarország Kft., Humansoft Kft., Kventa Kft., Montana Rt., Nádor Rendszerház Kft., Novell PSH Kft., Selectrade-Computer Kft., Synergon Rt., SZÜV Rt., Trendex Holding Rt., T-Systems Dataware Kft., T-Systems Unisoftware Kft., WSH Kft.).

A szállítók a közbeszerzésre kötelezett intézmények számára globális, többszintű védelmi megoldásokat (vírusvédelem, behatolásvédelem, levelezésvédelem, tartalom- és spamszűrés és vírusvédelmi menedzsment rendszerek), valamint ezen megoldásokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínálnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés