Connect with us

technokrata

A 3Com és a Huawei közösvállalata megkezdte tevékenységét

Dotkom

A 3Com és a Huawei közösvállalata megkezdte tevékenységét

A 3Com és a kínai Huawei Technologies bejelentették, hogy minden kormányzati engedélyt megkaptak és mindkét fél aláírta a közösvállalati együttműködésről szóló megállapodást.

A Hong Kong-i székhelyű Huawei-3Com mostantól nagyvállalati hálózati megoldásokat kínál, beleértve különböző routereket és LAN kapcsolókat. A vállalat fő tevékenységeit a kínai Hangzhou városban folytatja és egész Japánt és Kínát behálózó értékesítési hálózattal rendelkezik. A megállapodás értelmében a 3Com jogosult a Huawei-3Com közösvállalat összes termékét a világ minden országában 3Com márkanévvel értékesíteni, leszámítva Japánt és Kínát. Kínában és Japánban a Huawei-3Com saját termeléséből és a 3Com-tól egyaránt szállít termékeket.

A Huawei a Huawei-3Com közösvállalat létrejöttéhez a hálózati termékek gyártókapacitásával, mérnöki, terjesztői, marketing és személyzeti erőforrásaival, továbbá szellemi tulajdonával járul hozzá. A 3Com 160 millió USA dollárt, kínai és japán működésének eszközeit és bizonyos meghatározott területekre vonatkozó szellemi tulajdonát bocsátja a vegyesvállalat rendelkezésére. Két éven belül a 3Com lehetőséget kap arra, hogy többségi részesedést szerezzen a Huawei-3Com vállalatban.

˝Új közösvállalatunkban rejlő hatalmas kapacitások kihasználásával a 3Com alapjaiban kívánja megváltoztatni a nagyvállalati hálózati piac erőviszonyait.˝ – mondta Bruce Claflin, a 3Com elnök-vezérigazgatója, és a Huawei-3Com igazgatótanácsának elnöke. Hozzátette: jelenleg a 3Com-é a világ legszélesebb hálózati termék-portfolió kínálata, amely teljes körű vezetékes és vezeték nélküli hang és adat menedzselési megoldásokat is tartalmaz. A 3Com globális szervízhálózatával együtt ezek a megoldások kiemelkedő minőséget, kapacitást és értéket képviselnek.

Kínán és Japánon kívül a 3Com hasznosítja világszerte meglévő elosztási csatornáit, hogy ezáltal is növelje a Huawei-3Com termékek elérhetőségét. A 3Com viszonteladók számára igen kedvező áron teszi hozzáférhetővé a hang- és adat hálózati termékeinek kiszélesített körét, az egészen egyszerű kapcsolóktól kezdve a professzionális routerekig vezetékes, illetve vezeték nélküli változatokban.

Amint a Huawei-3Com vegyesvállalat megkezdi működését, körülbelül mintegy 1500, elsősorban a Huawei-ből származó alkalmazott kezdi meg a munkát, de ezen kívül újonnan felvett munkavállalókat is foglalkoztat majd a vállalat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp