Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panda BusinesSecure és Panda EnterpriSecure

Dotkom

Panda BusinesSecure és Panda EnterpriSecure

A nemzetközi antivírus fejlesztő bemutatja két új vállalati megoldását: BusinesSecure és EnterpriSecure. Mindkettő az összes rosszindulatú kód elleni védelemre készült és magában foglalja a Panda Software széles szolgáltatási skáláját.

A BusinesSecure, kifejezetten kis– és középvállalatok számára készült megoldás munkaállomások és file-szerverek védelmére. A BusinesSecure tartalmazza a ClientShield antivírust, asztali számítógépek számára. A ClientShield védelmet nyújt minden internetes fenyegetés ellen: spam, biztonsági rések, hackerek stb. Az új megoldásnak része a FileSecure is, a Windows és Novell Netware file-szerverek, valamint a PAVCL parancsvonal védelmére. Emellett további lehetőséget kínál arra is, hogy harmadik fél alkalmazásaival ötvözve, támogassa a 32-bit Windows-t, és számos Linux alkalmazást is.

Az EnterpriSecure nagyobb hálózatok védelmi igényeit elégíti ki. Levelező rendszerek részére az EnterpriSecure az alábbiakat kínálja:

– ExchangeSecure: antivírus védelem Microsoft Exchange Szerver számára 5.5 verziótól a legfrissebb Microsoft Exchange Szerver 2003-ig; az 5.5 verzió részére komplett megoldást nyújt a nem kívánatos e-mailek ellen
– DominoSecure: ez a modul maximális védelmet nyújt az IBM Lotus Notes és Domino szerverek részére
– SendmailSecure, QmailSecure és PostfixSecure: ezek az EnterpriSecure Linux megoldásai a legszélesebb körben használt SMTP levelező kapuk védelmére szolgálnak
– MIMESweeperSecure: a MIMESweeper használói számára nyújtanak antivírus megoldást levelező rendszereik számára a szűrőrendszerbe építve.

Az Internet-csatlakozások védelmére, az EnterpriSecure azon kapuk antivírus védelmi megoldásait is tartalmazza, amelyeken keresztül a vállalati TCP/IP forgalom bonyolódik. Az alábbi modulok biztosítják az optimális vírusvédelmet:

– A CVPSecure: a Checkpoint Firewall 1 és minden CVP-alapú termék számára készült, áttekinthető antivírus-védelmet kínálva. Ez a modul teszi lehetővé mindenféle rosszindulatú kód kiiktatását már a tűzfalnál. Telepítése nem igényel semmilyen módosítást a munkaállomások konfigurálásában.
– ProxySecure: a modul a Microsoft Proxy 2.0 hálózatot használók számára biztosít védelmet
– ISASecure: védi a Microsoft ISA szervereket

A mindkét termékben foglalt antivírus alkalmazások adminisztrációjához a rendszergazdák számára egy új eszköz is rendelkezésre áll: az AdminSecure teszi lehetővé az említett biztonsági eszközök kezelését. Az AdminSecure-nek köszönhetően az antivírus modulok telepítése, kiosztása és frissítése úgy a helyi hálózatokon, mind pedig a WAN-okon gyors és egyszerű. Nem utolsósorban, aktív figyelmeztető rendszerének köszönhetően, az AdminSecure információt közvetít az új vírusokról megjelenésükkor, valamint hírekkel szolgál a Panda Software termékekkel kapcsolatos fejleményekről is.

Az új antivírus megoldás rendelhető 1, 2 vagy 3 éves szolgáltatással. Az EnterpriSecure és BusinesSecure licencek tartalmazzák a Panda Software szolgáltatásait is: terméktámogatás napi 24 órán keresztül, az év 365 napján, napi frissítés, 24 órás -SOS Vírus- , vagy Oxygen3 hírlevél. A licenc periódus tartama alatt, a felhasználó szoftverfrissítéseket tölthet le a Panda Software támogató honlapjáról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés