Connect with us

technokrata

Panda BusinesSecure és Panda EnterpriSecure

Dotkom

Panda BusinesSecure és Panda EnterpriSecure

A nemzetközi antivírus fejlesztő bemutatja két új vállalati megoldását: BusinesSecure és EnterpriSecure. Mindkettő az összes rosszindulatú kód elleni védelemre készült és magában foglalja a Panda Software széles szolgáltatási skáláját.

A BusinesSecure, kifejezetten kis– és középvállalatok számára készült megoldás munkaállomások és file-szerverek védelmére. A BusinesSecure tartalmazza a ClientShield antivírust, asztali számítógépek számára. A ClientShield védelmet nyújt minden internetes fenyegetés ellen: spam, biztonsági rések, hackerek stb. Az új megoldásnak része a FileSecure is, a Windows és Novell Netware file-szerverek, valamint a PAVCL parancsvonal védelmére. Emellett további lehetőséget kínál arra is, hogy harmadik fél alkalmazásaival ötvözve, támogassa a 32-bit Windows-t, és számos Linux alkalmazást is.

Az EnterpriSecure nagyobb hálózatok védelmi igényeit elégíti ki. Levelező rendszerek részére az EnterpriSecure az alábbiakat kínálja:

– ExchangeSecure: antivírus védelem Microsoft Exchange Szerver számára 5.5 verziótól a legfrissebb Microsoft Exchange Szerver 2003-ig; az 5.5 verzió részére komplett megoldást nyújt a nem kívánatos e-mailek ellen
– DominoSecure: ez a modul maximális védelmet nyújt az IBM Lotus Notes és Domino szerverek részére
– SendmailSecure, QmailSecure és PostfixSecure: ezek az EnterpriSecure Linux megoldásai a legszélesebb körben használt SMTP levelező kapuk védelmére szolgálnak
– MIMESweeperSecure: a MIMESweeper használói számára nyújtanak antivírus megoldást levelező rendszereik számára a szűrőrendszerbe építve.

Az Internet-csatlakozások védelmére, az EnterpriSecure azon kapuk antivírus védelmi megoldásait is tartalmazza, amelyeken keresztül a vállalati TCP/IP forgalom bonyolódik. Az alábbi modulok biztosítják az optimális vírusvédelmet:

– A CVPSecure: a Checkpoint Firewall 1 és minden CVP-alapú termék számára készült, áttekinthető antivírus-védelmet kínálva. Ez a modul teszi lehetővé mindenféle rosszindulatú kód kiiktatását már a tűzfalnál. Telepítése nem igényel semmilyen módosítást a munkaállomások konfigurálásában.
– ProxySecure: a modul a Microsoft Proxy 2.0 hálózatot használók számára biztosít védelmet
– ISASecure: védi a Microsoft ISA szervereket

A mindkét termékben foglalt antivírus alkalmazások adminisztrációjához a rendszergazdák számára egy új eszköz is rendelkezésre áll: az AdminSecure teszi lehetővé az említett biztonsági eszközök kezelését. Az AdminSecure-nek köszönhetően az antivírus modulok telepítése, kiosztása és frissítése úgy a helyi hálózatokon, mind pedig a WAN-okon gyors és egyszerű. Nem utolsósorban, aktív figyelmeztető rendszerének köszönhetően, az AdminSecure információt közvetít az új vírusokról megjelenésükkor, valamint hírekkel szolgál a Panda Software termékekkel kapcsolatos fejleményekről is.

Az új antivírus megoldás rendelhető 1, 2 vagy 3 éves szolgáltatással. Az EnterpriSecure és BusinesSecure licencek tartalmazzák a Panda Software szolgáltatásait is: terméktámogatás napi 24 órán keresztül, az év 365 napján, napi frissítés, 24 órás -SOS Vírus- , vagy Oxygen3 hírlevél. A licenc periódus tartama alatt, a felhasználó szoftverfrissítéseket tölthet le a Panda Software támogató honlapjáról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle