Connect with us

technokrata

Szélesképernyős notebook az Acertől

Dotkom

Szélesképernyős notebook az Acertől

A multimédiás alkalmazás elsődlegességét hirdeti az Acer legújabb noteszgépe, mely filmnézés szempontjából ideális választás lehet.

Hétfőn mutatta be az Acer a 15,4 colos képátlójú LCD-vel bíró, Aspire 2000 fantázianévre hallgató noteszgépét. A kijelző 1280×800 pixel felbontásra képes, így 16:10 képaránnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy tulajdonosa úgy nézhessen rajta filmet, hogy a képernyőn ne kelljen fekete csíkokat (azaz feleslegesen megjelenített részeket) is bámulni.

Maga a notebook egyébként Centrino technológiára építkezik, így nem meglepő, hogy egy (1,5 GHz-es) Pentium M processzor adja az eszköz lelkét. Operatív tárának (mely 333 MHz-es DDR SDRAM-okból áll) mérete 512 MB, míg merevlemeze 40 GB-os kapacitással rendelkezik. Amennyiben mégis kevésnek bizonyulnak a tárhely, optikai meghajtója révén (amely egyébként DVD-lejátszásra is képes) ki lehet írni az adatokat egy CD-re.

A gyártó szerint a 10/100 Mbps-os LAN-vezérlővel és 56 Kbps-os modemmel is felszerelt eszköz 5 órányi folyamatos működésre képes akkumulátoráról. Felkészítették vezetékmentes csatlakozásra (802.11b) is, illetve található rajta egy FireWire és három 2.0-s USB port is. A készülék ára 1850 dollár.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom