Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Centrino mobiltechnológia a Grant Thorntonnál

Dotkom

Intel Centrino mobiltechnológia a Grant Thorntonnál

A Grant Thornton az Intel Centrino mobiltechnológia használatával csökkenti a mobil munkavégzés költségeit.

Az Intel bejelentette, hogy a Grant Thornton a világ egyik vezető könyvelő és üzleti tanácsadó szervezete több mint 1.600, az Intel Centrino mobiltechnológiát használó PC noteszgépet helyezett üzembe egyesült királyságbeli munkatársai számára. Az új vezeték nélküli noteszgépek és a már két éve folyamatban lévő PC-frissítési program együttesen segít abban, hogy a vállalat csökkenthesse a mobil munka költségeit, miközben az ügyfelek kiszolgálásának színvonala emelkedik.

A Grant Thornton munkatársai idejük legnagyobb részében úton vannak, ügyfeleket látogatnak, és irodán kívüli munkát végeznek. Noteszgépeiknek maximális hasznos üzemidőt kell biztosítaniuk, hordozható irodaként és fontos üzleti eszközként kell működniük. A cég nagy processzorteljesítményt igénylő adatbázis-kezelési és irodai alkalmazásai régebben óriási kihívást jelentettek a készülékek számára. Ennek eredményeképpen a napi használat gyorsan elhasználta az akkumulátorok energiáját, a maximális hasznos üzemidő biztosításához tekintélyes mennyiségű és drága informatikai támogatásra volt szükség. Az új Intel Centrino mobiltechnológiát használó, maximális üzemidejű és minimális támogatást igénylő noteszgépekkel a Grant Thornton munkatársai elegendő rugalmassággal rendelkeznek ahhoz, hogy a megbeszélések között is dolgozhassanak. Elegendő teljesítmény áll a rendelkezésükre teljes felülvizsgálatok elektronikus lebonyolítására. Többé nem kell az akkumulátor gyors lemerülésétől tartaniuk, s nem kell tartalék akkumulátort hordozniuk magukkal. Ugyanakkor továbbra is élvezhetik a vezeték nélküli munkavégzés előnyeit.

Az Intel Centrino mobiltechnológia segítségével a Grant Thorntonnak nem csak iparágvezető mobil teljesítmény áll rendelkezésére, hanem egy teljes mértékben bevizsgált és iparágvezető technológia, amelynek birtokában nyugodtak lehetnek afelől, hogy hordozható számítógépeik megbízhatóan működnek. A gépek üzembe helyezése minimális idő alatt, rendkívül könnyen és kevés informatikai támogatást igényelve történt meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés