Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stonesoft: hardvercsere nélkül frissíthető tűzfalszoftver

Dotkom

Stonesoft: hardvercsere nélkül frissíthető tűzfalszoftver

A Stonesoft kiemelt partnerén keresztül forgalmazza az új, hardver alapú Stonesoft Stonegate High Availability tűzfal- és VPN-termékcsaládot Magyarországon.

A Stonegate biztonsági berendezések termékcsaládjába tartozó eszközök között ugyanúgy megtalálhatók a kis irodák és kirendeltségek számára készült rendszerek, mint a csúcskategóriás vállalati tűzfalak/VPN átjárók. A legkisebb Stonegate eszköz 3 csatlakozással rendelkezik és áteresztőképessége 20 Mbps, míg a legnagyobb 10 csatlakozással (gigabit) rendelkezik és teljesítménye 2300 Mbps. Minden tűzfalberendezés támogatja a legismertebb VPN protokollokat és AES-128 VPN kapacitása akár 292 Mbps is lehet.

A Stonesoft új berendezésgyártói modelljében – amelyben a hardvereszközöket egy finn szerződéses gyártó, a Mikrolog Oy készíti – magasabb szintű szolgáltatást kapnak a Stonesoft értékesítési partnerei és végfelhasználói. ˝Számos előny származik abból, hogy a Stonesoft saját berendezéseit tudjuk ajánlani a vásárlóknak: gyors szállítás, egy helyen történő beszerzés, valamint a teljes megoldásra vonatkozó, az iparágban kiemelkedő szintű támogatás és karbantartás.˝ – mondta Jorma Turunen, a Stonesoft elnök-vezérigazgatója – ˝Ezen felül, bár a Stonegate már rendelkezik könnyen kezelhető felhasználói felülettel, a készülék-szemléletű megközelítés tovább csökkenti a Stonegate alkalmazásához szükséges erőfeszítéseket. Az általunk kínált megoldás újdonsága az, hogy a vásárlónak lehetősége nyílik a rendszer biztonsági funkcióinak bővítésére úgy, hogy hardvercsere nélkül frissítheti a tűzfalszoftvert. Várakozásaink szerint ezekre a biztonsági berendezésekre komoly igény lesz olyan vállalati környezetekben, ahol elvárás a tűzfalakkal szemben a magas rendelkezésre állás és a megbízhatóság.˝

2003. szeptemberében a Stonegate tűzfal/VPN megoldása és magas rendelkezésre állást biztosító modulja kategóriájában elsőként felelt meg a Common Criteria EAL4+ szabvány előírásainak. Az EAL4+ tanúsítvány részeként a Stonegate VPN megoldása elnyerte a Federal Information Processing Standard (FIPS 140-2) tanúsítványát is. A Common Criteria egy széles körben elismert ISO szabvány, amelyet 17 ország jóváhagyott.

A Stonesoft közel egy éve kezdte meg termékeinek magyarországi forgalmazását kiemelt partnerén keresztül, s így a megoldásait választó hazai vásárlók magyar nyelven is kapnak terméktámogatást. A Stonesoft Stonegate biztonsági berendezéseit hazánkban a Pik-sys forgalmazza és nyújt hozzá kiegészítő szolgáltatásokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés