Connect with us

Stonesoft: hardvercsere nélkül frissíthető tűzfalszoftver

Dotkom

Stonesoft: hardvercsere nélkül frissíthető tűzfalszoftver

A Stonesoft kiemelt partnerén keresztül forgalmazza az új, hardver alapú Stonesoft Stonegate High Availability tűzfal- és VPN-termékcsaládot Magyarországon.

A Stonegate biztonsági berendezések termékcsaládjába tartozó eszközök között ugyanúgy megtalálhatók a kis irodák és kirendeltségek számára készült rendszerek, mint a csúcskategóriás vállalati tűzfalak/VPN átjárók. A legkisebb Stonegate eszköz 3 csatlakozással rendelkezik és áteresztőképessége 20 Mbps, míg a legnagyobb 10 csatlakozással (gigabit) rendelkezik és teljesítménye 2300 Mbps. Minden tűzfalberendezés támogatja a legismertebb VPN protokollokat és AES-128 VPN kapacitása akár 292 Mbps is lehet.

A Stonesoft új berendezésgyártói modelljében – amelyben a hardvereszközöket egy finn szerződéses gyártó, a Mikrolog Oy készíti – magasabb szintű szolgáltatást kapnak a Stonesoft értékesítési partnerei és végfelhasználói. ˝Számos előny származik abból, hogy a Stonesoft saját berendezéseit tudjuk ajánlani a vásárlóknak: gyors szállítás, egy helyen történő beszerzés, valamint a teljes megoldásra vonatkozó, az iparágban kiemelkedő szintű támogatás és karbantartás.˝ – mondta Jorma Turunen, a Stonesoft elnök-vezérigazgatója – ˝Ezen felül, bár a Stonegate már rendelkezik könnyen kezelhető felhasználói felülettel, a készülék-szemléletű megközelítés tovább csökkenti a Stonegate alkalmazásához szükséges erőfeszítéseket. Az általunk kínált megoldás újdonsága az, hogy a vásárlónak lehetősége nyílik a rendszer biztonsági funkcióinak bővítésére úgy, hogy hardvercsere nélkül frissítheti a tűzfalszoftvert. Várakozásaink szerint ezekre a biztonsági berendezésekre komoly igény lesz olyan vállalati környezetekben, ahol elvárás a tűzfalakkal szemben a magas rendelkezésre állás és a megbízhatóság.˝

2003. szeptemberében a Stonegate tűzfal/VPN megoldása és magas rendelkezésre állást biztosító modulja kategóriájában elsőként felelt meg a Common Criteria EAL4+ szabvány előírásainak. Az EAL4+ tanúsítvány részeként a Stonegate VPN megoldása elnyerte a Federal Information Processing Standard (FIPS 140-2) tanúsítványát is. A Common Criteria egy széles körben elismert ISO szabvány, amelyet 17 ország jóváhagyott.

A Stonesoft közel egy éve kezdte meg termékeinek magyarországi forgalmazását kiemelt partnerén keresztül, s így a megoldásait választó hazai vásárlók magyar nyelven is kapnak terméktámogatást. A Stonesoft Stonegate biztonsági berendezéseit hazánkban a Pik-sys forgalmazza és nyújt hozzá kiegészítő szolgáltatásokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom