Connect with us

technokrata

Borland-Microsoft együttműködés

Dotkom

Borland-Microsoft együttműködés

A Borland szerződést kötött a Microsofttal, amely szerint a Borland Microsoft .NET keretrendszerre készített alkalmazás-életciklus menedzsment megoldásai a Microsoft Austinban, Chicagóban, Bostonban és Szilícium Völgyben található műszaki központjaiban (MTC, Microsoft Technology Center) az ügyfelek rendelkezésére fognak állni.

A szerződés feltételei szerint a Borland azon vállalati ügyfelei, akik a Microsoft .NET keretrendszerre terveznek áttérni, szintén kihasználhatják majd ezt a lehetőséget. Ez a bejelentés is alátámasztja, hogy a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment (ALM, Application Lifecycle Management) kínálata milyen szorosan illeszkedik a Microsoft .NET keretrendszerhez, folytatva a Borland hagyományos elkötelezettségét az olyan megoldások biztosítása iránt, amelyek segítenek a vállalatoknak a múltbéli műszaki befektetések kihasználásában, hogy jobb minőségű szoftvert készíthessenek gyorsabban.

Az MTC a vállalati ügyfeleket műszaki szakértőkkel és a szektor vezető résztvevőivel köti össze, olyan környezetet biztosít, amely segít a vállalatoknak a teljes és testreszabott megoldások elképzelésében, tervezésében és elkészítésében a Microsoft .NET-hez kapcsolódó technológiák segítségével. Az MTC dolgozói szükség szerint bemutatják a Borland megoldásait a vállalati ügyfelek számára.

˝A Borland volt a Microsoft .NET Framework Software Developer Kit disztribúciójának első licneszbirtokosa.˝ – mondta Adam J. Hecktman, a Microsoft chicagói műszaki központjának igazgatója – ˝A Borland Microsoft .NET keretrendszerre készített ALM megoldásainak célja, hogy segítsenek a fejlesztőcsapatoknak alkalmazásfejlesztési munkájuk jövőbiztossá tételében azáltal, hogy szorosabb illeszkedést valósítanak meg az üzleti igények és a keletkező szoftver között. A Borland ALM megoldásainak az MTC-ben történő használatával lehetővé tesszük a vállalati ügyfelek számára, hogy a Borland megoldásait használják a szoftver alkalmazás-életciklus meghatározási, tervezési, fejlesztési, tesztelési, üzembehelyezési és felügyeleti fázisainak integrációja során.˝

˝A .NET keretrendszer egyre elfogadottabbá és egyre fontosabbá válik a Borland fejlesztők számára.˝ – mondta Boz Elloy, a Borland szoftvertermék részlegének vezető alelnöke – ˝Mind a Microsoft, mind a Borland elkötelezett az iránt, hogy segítsék a különböző szervezeteket a .NET keretrendszerre történő áttérésben a teljes alkalmazás-életciklus során. A Borland ALM segít nekik, hogy meglévő műszaki befektetéseiket a jövő technológiáinak alkalmazása során is ki tudják használni.˝

A Microsoft műszaki központjai ma már nyitva állnak a Borland és a Microsoft azon vállalati ügyfelei előtt, akik szeretnék megtekinteni a Borland ALM kínálatát a Microsoft .NET keretrendszerre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp