Connect with us

technokrata

Ingyenes CD Jogtár a vizsgázóknak

Dotkom

Ingyenes CD Jogtár a vizsgázóknak

A KJK-Kerszöv évek óta szívügyének tekinti a felsőoktatás támogatását.

A KJK-KERSZÖV már postázta azt a hatályos jogi anyagot tartalmazó demo korongot, amelyet minden vizsgaidőszak előtt díjmentesen bocsát az államigazgatási főiskolákon és a jogi egyetemeken tanuló diákok rendelkezésére.

A CompLex CD Jogtár kiadója, a KJK-KERSZÖV Kft. kéri azokat a diákokat, akik ezen a héten nem kapják kézhez a vizsgákra való felkészüléshez segítséget nyújtó ingyenes jogi CD-t, jelentkezzenek a Kiadó ügyfélszolgálatán (Bp., XI., Prielle Kornélia u. 21-35., 464-5656).

A vizsgaidőszakon kívül a kiadó a CompLex CD Jogtárat a jogi és államigazgatási felsőoktatásban résztvevők számára 85%-os kedvezményel adja, és ezt a kedvezményt a hallgatók diákigazolványuk felmutatásával évente kétszer vehetik igénybe.

***

Érdekességként megemlítjük, hogy a szociálisan hátrányos helyzetben lévők jogérvényesítésének megkönnyítése érdekében az Országgyűlés törvényt alkotott a jogi segítségnyújtásról, amely bevezeti “jogi segítségnyújtó” fogalmát, amit a köznyelv csak “nép ügyvédje” néven emleget. A jogszabály 2004. április elsején (nem vicc!) lép hatályba.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle