Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vírushíradó – egy év alatt 700 ezer látogató

Dotkom

Vírushíradó – egy év alatt 700 ezer látogató

2003. november 5-én ünnepelte egy éves fennállását a magyar nyelvű Vírushíradó.

A Vírushíradó az elmúlt egy év alatt több mint 700 ezer egyedi oldalletöltést regisztrált, összesen mintegy 80 országból. Naponta mintegy 1500-2000 ember látogatja, ám nagyobb vírusfertőzések idején a napi látogatottság ennek 4-5-szörösét is eléri. A látogatók elsősorban céges környezetből vagy oktatási intézményekből érkeznek, amire a munkaidőben tapasztalható magas oldalletöltési szám is utal.

A portálon jelenleg 85 magyar nyelvű vírusleírás és közel 210, vírusokkal és biztonságtechnikával kapcsolatos cikk található, amelyek forrása 10-15 nemzetközi biztonságtechnikai hírportál és szakmai fórum valamint három anti-vírus szoftvergyártó cég információs adatbázisa. A hírek és vírusleírások mellett a legolvasottabb az Elsősegély rovat, amely hasznos információkat nyújt, többek közt vírusgyanú, fertőzés, megelőzés és kármentesítés témakörben. Látogatóink által a legtöbbet olvasott írások között található a Gyorsmentesítés, Vírushatározó, Vírusom van és a Megoldások című rovat is. A hírek közül pedig az Windows-RPC hiba és hatásai, illetve a nagyobb Internetes támadások keltették fel a legtöbb olvasó érdeklődését.

Hírleveleinket közel 6000 regisztrált részére kézbesítjük. A Vírushíradó hírlevélben heti rendszerességgel az elmúlt hét legfontosabb híreit, a legaktívabb vírusokkal kapcsolatos teendőket olvashatják. A Vírus Riadó pedig egy alkalmi hírlevél, amely veszélyes vagy váratlan fertőzés esetén figyelmezteti a felhasználókat a veszélyre.

A Vírushíradó az egyre növekvő biztonsági fenyegetések miatt indult útjára, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy mindenkinek hasznos információkkal szolgáljon a vírusok és egyéb kártevők által veszélynek kitett számítógépes világban.

„A fentiek ismeretében bátran állíthatjuk, hogy a Vírushíradó sikeresen bekerült a köztudatba, a szakma által elismert hírforrássá, és hasznos tudásbázissá vált.” – nyilatkozta Fórján Csaba, az oldalt üzemeltető 2F 2000 ügyvezető igazgatója – „Terveink szerint hamarosan újabb részekkel, témakörökkel is bővül majd a portál, és emellett újabb szolgáltatások bevezetésére is készülünk.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés