Connect with us

HP: Menedzselt Biztonsági Szolgáltatás

Dotkom

HP: Menedzselt Biztonsági Szolgáltatás

A szolgáltatás keretében a HP havi díjért szavatolja az informatikai biztonságot.

Az informatikai biztonság az információtechnológia egy különösen nagy felkészültséget, szaktudást és folyamatos képzést igénylő területe, éppen ezért viszonylag kevés, ám igen jól megfizetett szakember ért hozzá. A HP Magyarország legújabb szolgáltatásával költséghatékony alternatívát kínál a túlterhelt IT osztályok biztonsági feladatokkal való ellátása helyett, így a vállalatok alaptevékenységükre koncentrálhatnak, és nem kell kompromisszumokat kötni drága és naprakész tudással rendelkező vagy olcsó és alacsonyan képzett biztonsági szakemberek alkalmazásával. Az infrastrukturális nagyberuházásoktól is mentesülhet akár a vállalat, mivel az eszközök is a szolgáltatás részét képezhetik.

A HP tanácsadói számos nemzetközi informatikai biztonsági bizonyítványt szereztek, okleveles szakértők. A HP Magyarország a Menedzselt Biztonsági Szolgáltatás konstrukcióban először Menedzselt Tűzfalszolgáltatást, illetve a magasabb szintű Monitorozott Tűzfalszolgáltatást kínál megrendelőinek. Mindkét megoldáshoz a technológia legmagasabb szintjét képviselő CheckPoint VPN-1 Pro NG szoftvert használják a Nokia IP Security Apppliance hardverplatformon, amely biztosítja a magas rendelkezésre állást, illetve igény esetén a tűzfalrendszerek fürtözését is.

Mindkét szolgáltatáscsomag tartalmazza a kezdeti biztonsági felmérést, a tűzfalrendszer megtervezését, dokumentálását és megvalósítását. Rendszeres feladatok közé tartozik a konfiguráció mentése és szükség esetén visszaállítása, a rendszer folyamatos biztonsági frissítése. Az ügyfél rendszeréhez való hozzáférést a titkosított VPN csatorna és a chipkártyával azonosított beléptetés biztosítja. Az emelt rendelkezésre állásról csereeszközök tartalékba állítása, valamint a garantált szolgáltatási szint (Service Level Agreement, SLA) gondoskodik. A Monitorozott Tűzfalszolgáltatás ezen felül magában foglalja a folyamatos elérés monitorozását, a naplófile-ok napi elemzését, valamint heti és havi jelentések készítését. Az új szolgáltatás első megrendelője, a British American Tobacco a két konstrukció kombinációját használja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom