Connect with us

technokrata

Sikerrel zárult az Ericsson nemzetközi interaktív szemináriuma

Dotkom

Sikerrel zárult az Ericsson nemzetközi interaktív szemináriuma

Sikerrel ért véget az Ericsson Magyarország „Constructive Thinking” című nemzetközi interaktív szemináriuma.

Az Ericsson Magyarország 2003. november 3. és 7. között rendezte meg Constructive Thinking című nemzetközi interaktív szemináriumát. A rendezvény keretében a meghívottak az Ericsson legújabb, jövő generációs széles sávú vezetékes- és mobil megoldásaival és alkalmazásaival ismerkedhettek meg. A szemináriumra ellátogatott Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter is. A nemzetközi szemináriumnak Budapest adott otthont, elismerve ezzel az Ericsson Magyarország régióban betöltött szerepét.

A rendezvényen kivételes lehetőség nyílt arra, hogy a távközlési iparág meghatározó vállalatainak vezetői és szakértői az Ericsson munkatársainak segítségével, koncentrált formában, saját, kulcsfontosságú üzleti témáikra összpontosítsanak, megvitassák és értékeljék a piaci helyzetet, az iparági trendeket, illetve nyereséges, új üzleti lehetőségeket tárjanak fel cégeik és az iparág számára.

Az elmúlt egy hét alatt az interaktív szemináriumnak közel 150 vendége volt, a telekommunikációs iparág jelentős vállalatainak képviselői személyében, mind Magyarországról, mind pedig a régióból, Macedóniából és Szlovákiából.

„Ez a szeminárium jó alkalom volt arra, hogy üzleti partnereink részére kézzelfogható közelségből mutassuk meg az új generációs, szélessávú hálózatokon működő alkalmazásokat és modellezzük a technológia-alkalmazás-árbevétel teljes körét. A technológia és az applikációk bemutatása mellett, a távközlési szolgáltatók képviselői konkrét számadatokat is kaptak arra vonatkozóan, hogy az alkalmazások milyen árbevétel-növelő képességet hordoznak magukban.” – mondta értékelésében Monszpart Zsolt, az Ericsson Magyarország vezérigazgató-helyettese.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle