Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Matáv, a CIB Bank és a MasterCard közös terméket vezet be

Dotkom

A Matáv, a CIB Bank és a MasterCard közös terméket vezet be

A Rubin Bevásárlókártya 2003. november 3-ától él 100 ezer forint vásárlási kerettel.

2003. november 3-ától kerül bevezetésre a Matáv, a CIB Bank és a MasterCard közös fejlesztésének eredménye, a Rubin Bevásárlókártya. A Matáv egyéni előfizetői számára kialakított új kártya egy olyan univerzális termék, amely bevásárlókártyaként és hívókártyaként is funkcionál, és további, az ügyfelek számára értékes szolgáltatáselemeket is tartalmaz.

Rubin Bevásárlókártya 100 ezer forint vásárlási kerettel
A jövedelemigazolás és bankszámlanyitás nélkül igényelhető Rubin Bevásárlókártya 100 ezer forintos szabadon felhasználható vásárlási keretet biztosít, mellyel Magyarország egész területén valamennyi MasterCard Electronic emblémával ellátott elfogadóhelyen lehet fizetni. A kártyabirtokos a vásárlási keret terhére Matáv telefonszámláját is kiegyenlítheti. A Rubin Bevásárlókártya birtokosa egész hónapban vásárolhat és elég havonta rendezni tartozását. Az elköltött összeget – akár 40 napig – semmilyen költség nem terheli, amennyiben a fennálló tartozást határidőre teljes összegben rendezi. A kártya birtokosa választhatja a havonta változó összegű, de a tartozás minimum 10%-át kitevő rugalmas visszafizetés lehetőségét is, ez esetben a teljes elköltött összegre kamat kerül felszámításra.

A biztonságos vásárlás érdekében a Rubin Bevásárlókártyához díjmentesen igényelhető a CIB Mobilbank Kártyafigyelő rendszere, így a CIB Bank automatikusan SMS üzenetet küld a kártyabirtokos mobiltelefonjára a Bevásárlókártyával történt vásárlásról, az elérhető vásárlási keretéről, illetve a törlesztés esedékességéről. A díjmentes szolgáltatás segít kézben tartani a pénzügyeket, így a kártya birtokosa mindig tudhatja, hogy mikor és mennyit költött. Az újonnan bevezetésre kerülő Rubin Bevásárlókártya az elektronikus csatornák széleskörű támogatottságával rendelkezik: CIB Internet Bank, CIB WAP Bank, Rubin Bevásárlókártya Infovonal (06 40 525 525).

A Rubin Bevásárlókártya tulajdonosának arra is lehetősége van, hogy belföldön (a Matáv szolgáltatási területén) és külföldön (előfizetéses vagy nyilvános állomásról) az otthoni telefonszámlája terhére telefonáljon. A Rubin Bevásárlókártya megrendelésének feltétele, hogy az ügyfél Csevegő vagy Sokatmondó előfizető legyen (amennyiben a kártya megrendelésekor még nem előfizetője egyik csomagnak sem, úgy meg kell rendelnie a Csevegő vagy Sokatmondó díjcsomagot). Sokatmondó díjcsomagnál 30% kedvezményt kap az ügyfél (legfeljebb havi 60 percre), ha az otthoni telefonszámát a Rubin Bevásárlókártyával hívja. A Bevásárlókártya tulajdonosa a Csevegő és Sokatmondó díjcsomag kedvező percdíjaival telefonálhat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés