Connect with us

technokrata

Az osztrák mobiltelefon piac még mindig vonzó a T-Mobile-nak

Dotkom

Az osztrák mobiltelefon piac még mindig vonzó a T-Mobile-nak

A kisvállalati szektorban erősít a T-Mobile Austria.

Nagyobb arányban kívánja bevonni ügyfélkörébe a kis- és mikro vállalkozásokat a T-Mobile Austria. A cél érdekében már az alig kilenc főt foglalkoztató vállalkozások számára is felkínálja az eleddig csak nagyobb ügyfelek számára fenntartott csomagjait.

A nyolcvan százalék felett telített osztrák mobiltelefon piac még mindig viszonylag magas növekedési potenciált rejt az üzleti előfizetőknek nyújtható szolgáltatások területén. A T-Mobile olyan “egyszerű és nemzetközi” fogalmakkal jellemezhető szolgáltatási csomaggal kívánja meghódítani az üzleti szférát, amelyik adatátvitelt, például elektronikus levelek kezelését is biztosítja külföldről is.

A T-Mobile 30 százalékos részesedéssel rendelkezik az osztrák vállalati mobilpiacon. Előfizetői körében forgalmazott az adatmennyiség több mint a felét az üzleti ügyfélkör bonyolítja. A gyors és egyszerű adatforgalom bonyolítására a T-Mobile az “MDA” (Mobile Digital Assistant) kézi számítógép kamerával és MMS szolgáltatások kezelésével is ellátott új verziójával, valamint a “BlackBerry” elektronikus levelező készülékkel áll ügyfelei rendelkezésére. Ez utóbbi, a piacon egyedülálló készülékből már több ezer darabot sikerült értékesíteni.

A T-Mobile sikeres aktív stratégiája kedveztében jó eredményt vár a szolgáltatók közötti számátviteli szolgáltatás bevezetésétől, mely lehetővé teszi az előfizető ügyfélköre által megszokott szám megtartását a hálózatválasztó előtaggal együtt a szolgáltató cseréje esetén. A szolgáltatás hiánya főleg az üzleti élet szereplőit tartja vissza a szolgáltató váltástól. A T-Mobile 2004 közepétől kínálja majd a számátvitel lehetőségét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp