Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az osztrák mobiltelefon piac még mindig vonzó a T-Mobile-nak

Dotkom

Az osztrák mobiltelefon piac még mindig vonzó a T-Mobile-nak

A kisvállalati szektorban erősít a T-Mobile Austria.

Nagyobb arányban kívánja bevonni ügyfélkörébe a kis- és mikro vállalkozásokat a T-Mobile Austria. A cél érdekében már az alig kilenc főt foglalkoztató vállalkozások számára is felkínálja az eleddig csak nagyobb ügyfelek számára fenntartott csomagjait.

A nyolcvan százalék felett telített osztrák mobiltelefon piac még mindig viszonylag magas növekedési potenciált rejt az üzleti előfizetőknek nyújtható szolgáltatások területén. A T-Mobile olyan “egyszerű és nemzetközi” fogalmakkal jellemezhető szolgáltatási csomaggal kívánja meghódítani az üzleti szférát, amelyik adatátvitelt, például elektronikus levelek kezelését is biztosítja külföldről is.

A T-Mobile 30 százalékos részesedéssel rendelkezik az osztrák vállalati mobilpiacon. Előfizetői körében forgalmazott az adatmennyiség több mint a felét az üzleti ügyfélkör bonyolítja. A gyors és egyszerű adatforgalom bonyolítására a T-Mobile az “MDA” (Mobile Digital Assistant) kézi számítógép kamerával és MMS szolgáltatások kezelésével is ellátott új verziójával, valamint a “BlackBerry” elektronikus levelező készülékkel áll ügyfelei rendelkezésére. Ez utóbbi, a piacon egyedülálló készülékből már több ezer darabot sikerült értékesíteni.

A T-Mobile sikeres aktív stratégiája kedveztében jó eredményt vár a szolgáltatók közötti számátviteli szolgáltatás bevezetésétől, mely lehetővé teszi az előfizető ügyfélköre által megszokott szám megtartását a hálózatválasztó előtaggal együtt a szolgáltató cseréje esetén. A szolgáltatás hiánya főleg az üzleti élet szereplőit tartja vissza a szolgáltató váltástól. A T-Mobile 2004 közepétől kínálja majd a számátvitel lehetőségét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés