Connect with us

technokrata

Az IBM uralja Európában a megoldások szolgáltatásának piacát

Dotkom

Az IBM uralja Európában a megoldások szolgáltatásának piacát

Az IBM vezető szerepet tölt be Európában a megoldások szolgáltatásának piacán.

Az IDC közelmúltban megjelent jelentésének adatai szerint az IBM vezető szerepet tölt be Európában a megoldások szolgáltatásának piacán. Az IDC Top 20 Megoldás-szolgáltató Nyugat-Európában – A versenyhelyzet elemzése (Top 20 Solution Services Companies in Western Europe – A Competitive Analysis) című jelentését Marianne Kolding és Erik Bruin írta.

Az IBM 4 milliárd dollárt meghaladó bevételével és 11,8%-os piaci részesedésével az európai piac egyértelmű piacvezetője. Legerősebb versenytársa, az Accenture csupán 2,75 milliárd dolláros bevételt és 8%-os piaci részesedést, a harmadik helyezett CGE&Y pedig mindössze 6%-os részesedést tudott elérni.

Az IDC meghatározása szerint a megoldás-szolgáltatások alatt olyan alkalmazási területek tervezését, kivitelezését és irányítását értjük, mint a beszerzési lánc, az ügyfélszolgálat és a vállalati erőforrások kezelése (beleértve a vállalati erőforrás-tervezést, az emberi erőforrás-kezelést és a pénzügyi irányítást).

A jelentés megállapítja, hogy az IBM az egyes említett szolgáltatási ágak és a megoldás-szolgáltatások egésze területén egyaránt piacvezető szerepet tölt be az üzleti bevétel tekintetében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp