Connect with us

technokrata

Panda Software: Titanium Antivirus 2004

Dotkom

Panda Software: Titanium Antivirus 2004

A Panda Software bejelentette új termékcsaládját.

A Panda Software otthoni felhasználói részére fejlesztette ki az új Titanium Antivirus 2004-et. Az elődjével megegyező alapelvet követve, a Titanium Antivirus 2004 is meghaladja az egyszerű vírusvédelmi feladatok körét, mivel védelmet biztosít olyan egyéb veszélyek ellen is, mint az automatikus tárcsázó eszközök, joke-ok, hoaxok, biztonsági rések, hacker eszközök stb.

Kisebb vállalkozások és professzionális otthoni felhasználók számára indítja útjára a Panda Software új, Platinum Internet Security alkalmazását, mely a legújabb fejlesztésű pro-aktív Internetes veszélyek elleni védelmi technológiákat ötvözi, olyan alapvető fontosságú jellemzőkkel, mint a spam–blokkolás és kémkedés elleni eszköz, valamint a felhasználó engedélye nélkül beszivárgó és magától települő programok kiiktatására szolgáló modul.

A kis– és középvállalkozási szféra piaci igényeinek kiszolgálására a Panda Software kifejlesztette a BusinesSecure-t. A BusinesSecure zavarmentes és nagy hatékonyságú megoldást a munkaállomások és file-szerverek minden vírusfajta, trójai falovak és férgek elleni védelmére. A BusinesSecure kiegészíthető az ExchangeSecure-rel a Microsoft Exchange Server minden verziójának védelme érdekében.

Az EnterpriSecure teljes védelmet biztosít vállalati hálózatok számára. Az EnterpriSecure által kínált átfogó védelem biztosítja, hogy minden hálózati elem – munkaállomás, e-mail és Internet kapu, belső és DMZ szerverek stb. – kívül marad a rosszindulatú kódok hatásköréből anélkül, hogy a rendszergazdáknak folyamatosan figyelemmel kellene kísérni a folyamatokat, megkímélve őket ezáltal a fárasztó telepítési és konfigurálási munkák nagy részétől is.

Az új termékcsalád fontos kiegészítője a Panda Software szolgáltatás skálája is, mely tartalmaz napi frissítést, 24 órás -SOS Vírus, vagy Oxygen3 az év minden napján 24 órás e-hírlevelet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle