Connect with us

technokrata

VanguardMS: digitális videófelügyeleti megoldás

Dotkom

VanguardMS: digitális videófelügyeleti megoldás

Az első menedzselt hálózati videofelügyeleti megoldással a biztonsági és a bűnüldözési szakemberek a technika helyett inkább a biztonságra figyelhetnek.

A Vanguard Managed Solutions (VanguardMS) bejelentette a Digital Video Surveillance megoldását. A Digital Video Surveillance-t olyan biztonsági szervek számára tervezték, amelyek a hagyományos analóg biztonsági modellről digitális, hálózatba kötött rendszerre állnak át. A VanguardMS több mint 40 éves hálózati tapasztalatára épített, amikor biztonsághoz és felügyelethez teljes körű digitális videomegoldást nyújtó termék- és menedzselt szolgáltatáscsomagját összeállította.

“Túl sok biztonsági ember van azzal a kérdéssel elfoglalva, hogy eszközeit a hálózati infrastruktúrába beillessze.“ – mondta Ray Patalano, a VanguardMS videó megoldásainak vezetője – „Olyan helyi és nagykiterjedésű hálózatokat átfogó felügyeleti megoldásokat tervezünk, amelyet hálózatüzemeltető központunkból menedzselünk. Így a biztonsági szakemberek fokozhatják a biztosítást, és azoknak az embereknek és vagyontárgyaknak a biztonságára koncentrálhatnak, amelyek védelmére felesküdtek. A VanguardMS professzionális hálózatirányítása a videóval felügyelt hálózati infrastruktúra nagyobb megbízhatóságát és rendelkezésre állását, és optimális teljesítményét biztosítja.”

A VanguardMS Digital Video Surveillance megoldása a biztonsági és a bűnüldözési szakemberek számára lehetőséget biztosít arra, hogy járőr- és biztosított óraszám emelés nélkül növeljék az őrizendő helyszínek számát. Korábban fizikai jelenlét nélkül nem lehetett olyan kritikus távoli helyszíneket biztosítani, mint amilyenek például a parkolók és a kihelyezett munkaállomások. A meglévő és új zártláncú televíziós (CCTV) technológia, illetve a korszerű vezeték nélküli és vezetékes hálózati technológiák felhasználásával most azonnal be lehet kötni ezeket a helyszíneket is.

A VanguardMS Digital Video Surveillance megoldása hagyományos és újgenerációs, így például frame relay, DSL és vezeték nélküli hálózatokon interaktív, menedzselt videó-, hang- és adatkommunikáció párosításával minden helyzetben nagyon jól testre szabható. A Digital Video Surveillance megoldás többek között a következőkből állhat:
• hálózatépítő és telepítő szolgáltatások
• távoli helyszínek valós idejű videofelügyelete egy központi telephelyről
• szállítófüggetlen technológiák és termékek
• meglévő zártláncú TV infrastruktúra távoli elérése
• digitális videorögzítés és tárolás
• interaktív Voice over IP lehetőségek
• az tárolt videó távoli lekérése a hálózaton
• heti 24 órás prediktív hálózatirányításSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle