Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiemelkedő Microsoft partneri díjat kapott a Grepton

Dotkom

Kiemelkedő Microsoft partneri díjat kapott a Grepton

Kiemelkedően könnyebb.

Kiemelkedő Microsoft partneri díjat kapott szakmai munkájának elismeréseként a Grepton Rt. a Microsoft Magyarországtól. A díjat Jean-Philippe Courtois, a Microsoft EMEA régiójának elnöke adta át, aki az Innováció és partneri lehetőségek című beszédében utalt arra: a magyar partnerek, köztük a Grepton kiválóan szerepelnek a hazai piacon. A Grepton hazánkban az egyetlen négyszeresen díjazott Microsoft Gold Partner.

Süli András a Grepton igazgatója hozzátette: a díj szorosan illeszkedik a Grepton stratégiájába, mert garantálja a Microsoft támogatását, mellyel komoly üzleti előnyökhöz juttathatják ügyfeleiket.

A Grepton hazánkban az egyetlen négyszeresen díjazott Microsoft Gold partner. A címek odaítélésével olyan vállalatokat tüntetnek ki, amelyek bizonyítják kiemelkedő szaktudásukat a Microsoft alapú megoldások fejlesztése, technológiája, bevezetése és rendszerének támogatása terén.

A Gold Partner-i fokozat és az ezzel járó cím megszerzése szigorú feltételrendszerhez kötődik. A pályázónak minden területen fel kell mutatni dedikált és vizsgázott szakembereket, és területenként legalább három olyan referenciát, amelyekben a legkorszerűbb technológiák kerültek felhasználásra egy, az ügyfél által is sikeresnek minősített informatikai projekt során. A címek tehát azért különösen értékesek, mert a minősítést gyakorlatilag maguk az ügyfelek adják, a Microsoft pedig az egyéb feltételek (például: vizsgák, szakmai tartalom, referencia-projektek mérete) teljesülését ellenőrzi.

A Grepton Rt. támogatóközpontjának kiválósága miatt már megalakulásának évében, 2001-ben elnyerte az első Microsoft Gold Certified Partner-i címet, s azóta más területeken is e státusz elérésére törekedett. Az E-Commerce Solutions (az üzleti és elektronikus kereskedelmi rendszerek területe) és az Enterprise Systems (a nagyvállalati informatikai infrastruktúra tervezése és kialakítása), valamint a Collaborative Solutions (csoportmunkát támogató megoldások fejlesztése) kategóriákban odaítélt elismeréssel a Grepton ma Magyarországon az egyetlen olyan informatikai vállalat, amely négy szakterületen rendelkezik a Microsoft arany fokozatú minősítésével. (Hazai viszonylatban még háromszorosan minősített vállalat sincs.)

“Szakmai munkánk elismerése és a négyszeres Microsoft Gold Certified Partner-i státusz két szempontból is szorosan illeszkedik stratégiánkba: egyrészt bizonyítéka az általunk nyújtott informatikai szolgáltatások színvonalának, másrészt garantálja a Microsoft támogatását, mellyel komoly üzleti előnyökhöz juttathatjuk ügyfeleinket is.” – értékelte az elismerést Süli András, a Grepton Rt. igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés