Connect with us

technokrata

IBM: Key2Deal rendezvény

Dotkom

IBM: Key2Deal rendezvény

2003. október 30-án kilenc órától az IBM Magyarországi Kft. (H-1117 Budapest, Neumann J. u. 1., 234-es terem) épületében integrált márkakereskedő vállalatirányítási rendszert mutat be az IBM és a Summit Solutions.

Az éleződő piaci verseny és a csatlakozás az Európai Unióhoz új kihívások elé állítják a gépjármű kereskedőket. Ebben a helyzetben kiemelten fontos, hogy a cég ügyviteli rendszere minden igényt kielégítsen a napi folyamatok támogatásától a jogszabályok követésén át részletes és pontos vezetői információkig.

A Key2Deal modern, integrált vállalatirányítási rendszert, melyet kifejezetten gépjármű márkakereskedések irányításához fejlesztettek ki az IBM Informix Dynamic Server technológiájára alapozva.

Az IBM Magyarországi Kft. és a Summit Solutions Key2Deal – integrált márkakereskedő vállalatirányítási rendszer című rendezvényére 2003. október 30-án kilenc órától kerül osr az IBM épületében, ahol a rendszer ismertetésén túl lehetőség lesz a működés közbeni megtekintésre is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp