Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluefish: új számítástechnikai franchise-hálózat indul

Dotkom

Bluefish: új számítástechnikai franchise-hálózat indul

Vidéki partnereket toboroz a Bluefish.

A Bluefish Computers Kft. közel 300 millió forintos beruházás révén 2004. első felében a nagyobb megyeszékhelyeken, két éven belül pedig az összes nagyvárosban boltot nyit. A cég a saját tulajdonú boltok mellett franchise konstrukciót is alkalmaz. Balogh György ügyvezető hangoztatta, biztosítani kell a vidékiek számára is azt a számítástechnikai raktárkészletet, alacsony árszínvonalat, amelyet a budapestiek élveznek. Várakozása szerint az országos, egységes bolthálózat kialakítása jelentős lépés lesz az ország informatikai eszközellátottságának javítása terén.

A Bluefish olyan franchise átvevőkre számít, akik magukénak fogadják el a cég által kialakított üzletpolitikát, a vásárló-centrikusságot, tartani tudják a kialakított és már a vevők által megszokott árszintet. Ehhez elvárásuk a rend, az udvarias kiszolgálás, az üzlet tisztasága, a rendezett raktár.

A Bluefish évek óta – az aktuális hazai piaci helyzethez alkalmazkodva – mérsékelt árakat alkalmaz. Elvárásai között szerepel, hogy a franchise-hálózatban részt vevő üzletek is kövessék a már megszokott felhasználó barát árakat, hiszen úgy véli, a vidéki felhasználóknak is joga van ahhoz, hogy kedvezményesen jussanak a számítástechnikai termékekhez.

A cég három formában – e-mailen, egyedi- illetve közös továbbképzéssel – folyamatosan biztosítani szeretné majd partnerei számára az aktuális ismeretek elsajátítását.

A Bluefish Computers Kft. 2001 nyarán alakult, magyar magánszemélyek tulajdonában áll. Tavaly több mint egymilliárd forintos forgalmat produkált, erre az évre pedig további 50 százalékos értékesítési növekedést vár.

***
A franchise elve

A franchise mint sajátos vállalkozástípus terjedt el világszerte, és az utóbbi időben hazánkban is. A franchise olyan szoros együttműködésen alapul, amelynek keretében a franchise-átadó egy minden tekintetben gondosan kialakított, és a piaci környezetben eredményesen ki is próbált komplex rendszert ad el teljes körű betanítással, márkanév használattal és folyamatos segítséggel a franchise átvevőnek. A franchise átvevő a rendszert önálló vállalkozásában, saját használatra és kockázatra, az átadó előírásai szerint, a megállapodott területen és ideig, díjfizetés ellenében üzemelteti.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés