Connect with us

technokrata

A Vodafone Nelson Mandelával küzd az AIDS ellen

Dotkom

A Vodafone Nelson Mandelával küzd az AIDS ellen

A Vodafone a 46664 “Szánj egy percet az AIDS elleni küzdelemre” elnevezésű kampány technikai partnere.

A Vodafone bejelentette, hogy a Nelson Mandela által támogatott 46664 “Szánj egy percet az AIDS elleni küzdelemre” kampány telekommunikációs partnere lesz. 46664 eltökélten küzd azért, hogy a zene segítségével gyűjtsön támogatókat, hívja fel az emberek és a kormányok figyelmét az AIDS elleni küzdelem fontosságára és az összefogás erejére.

A Vodafone szakértői hozzájárulása lehetővé teszi, hogy a világ bármely részén élő emberek megismerhessék azokat a különleges dalokat, melyeket a világ legnagyobb művészei 46664 tiszteletére írtak, s amelyek a 2004 februárjában megjelenő albumon lesznek majd hallhatók.

A Vodafone Magyarország a kampány keretében a 06-70-7046664-es nem emeltdíjas, bárki által hívható számot indítja. A választható menüben az alkalomra írt dalok hallgathatók meg, mint például Dave Stewart, Bono és Youssou N’Dour “Long Walk to Freedom” vagy Jimmy Cliff és Sting “People” című szerzeménye. A dalokat megelőzően Britney Spears és Nelson Mandela, vagy Beyonce és Nelson Mandela személyes üzenete is hallható.

A Vodafone Magyarország Rt. a fogadott hívások alapján percenként 15 forintot ad át a Nelson Mandela Alapítványnak. A kampánnyal kapcsolatban további információk a honlapon találhatók, sőt ezen keresztül adományokkal is támogatni lehet a kampányt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle