Connect with us

technokrata

3Com: speciális routerekkel a kis irodák védelméért

Dotkom

3Com: speciális routerekkel a kis irodák védelméért

A 3Com bemutatta legújabb irodai router megoldásait, 3Com Router 3000 néven, a kifejezetten kisvállalatok számára tervezett legújabb üzletbiztonsági eszközét és útválasztóját, a 3Com Office Connect VPN Tűzfalat, valamint az OfficeConnect Secure Router-t.

A 3Com 3000-es router családjának három tagja különböző WAN interfészekkel a kisvállalatok összekapcsolhatóságra és biztonságra vonatkozó elsődleges igényeire nyújtja az alábbi kiemelkedő hatékonyságú megoldásokat:
• összetett problémamegoldás, amely nyilvános és zártláncú WAN interfészek segítségével támogatja a különálló helyszínek, irodák közötti kapcsolatot.
• biztosítja a különálló helyszínek között áramló adatok védelmét
• integrált, szabványalapú rendszer, amely könnyen használható és megbízható megoldás az Internethez, és a hálózatba történő csatlakozáshoz, helyi és széles hatósugarú összegkapcsolódásra egyaránt
• támogat számos magas szintű szolgáltatást, például a forgalom fontossági sorrendben történő irányítását, a (Qos), IP és IPX útválasztást. Fejlett szűrő és multicast funkciói a leghatékonyabb adatkezelést, illetve hang- és tartalomszolgáltatást biztosítják
• lehetővé teszi kis iskolaépületek, egymástól különálló egészségügyi intézmények, közigazgatási intézmények és különböző bankfiókok biztonságosan és elérhető áron történő összekapcsolását. Különösen olyan helyszíneken hatékony, amelyek csekély mértékben, vagy egyáltalán nem rendelkeznek helyi IT támogatottsággal

A 3Com OfficeConnect VPN tűzfal és az OfficeConnect Secure Router olyan kisvállalatok számára nyújt ideális megoldást, amelyeknek van szélessávú csatlakozásuk (kábel vagy DSL), vagy már rendelkeznek WAN szolgáltatással. Ez a piaci szegmens általában nem igényel annyi szolgáltatást, amennyit a 3000-es router család tagjai nyújtanak (ilyenek például az IP multicast és Qos), viszont egy egyszerűen kezelhető, plug-n-play biztonsági berendezésre van szükségük, amely garantálja az adatok biztonságát, miközben az ügyfelek, partnerek, szállítók és más piaci felhasználók között WAN hálózaton keresztül bonyolítja az adatforgalmat.

Újabb mérföldkő a termék portfolióbővítésben

A 3Com portfolióbővítését az 5000-es routerek, a WAN hálózatok és biztonságos Internet-kapcsolat biztosítására kifejlesztett középkategóriás termékcsaládja októberi bemutatásával kezdte. A 3000-es routerek desktop formaviláguknak köszönhetően egyszerűen telepíthetők, könnyen karbantarthatók és menedzselhetők. Az 5000-es routerekhez hasonlóan, a 3000-es router család is optimalizált működési memóriával, valamint beépített útválasztó és biztonsági funkciókkal, alkalmazásokkal rendelkezik. A 3Com kis irodáknak szánt megoldásainak – mint a kapcsoló-, gateway-, vezeték nélküli-, telefonos- és biztonsági technológiák – részeként a kommunikációs eszközöknek és alkalmazásoknak átfogó, integrált hálózata jött létre a kisvállalatok működésének és kiszolgálásának optimalizálására.

Az OfficeConnect VPN tűzfal biztonságot nyújt a kisvállalatok számára illetéktelen felhasználó hozzáférésével szemben és blokkolja az alkalmazást ért online támadásokat. Mivel különálló helyszínekkel és dolgozókkal rendelkező kisvállalatok számára készült, a könnyű telepíthetőség és az Interneten keresztüli biztonságos üzleti kapcsolatok megteremtése érdekében a VPN tűzfal egyszerű setup varázslót és web kereső interfészt tartalmaz. Az OfficeConnect Secure Router egyszerre mintegy 253 felhasználó számára teszi lehetővé a biztonságos Internet hozzáférést egy meglévő kábel, vagy DSL modemen keresztül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp