Connect with us

technokrata

Nagyvállalati IT-biztonság a kisebbeknek is

Dotkom

Nagyvállalati IT-biztonság a kisebbeknek is

A Trend Micro központilag menedzselhető szolgáltatásai már 5, 10, 15 és 20 fős vállalatok számára is elérhetőek.

Az új konstrukcióban kétféle termékcsomag közül választhatnak a felhasználók:
A Trend Micro „Client Server Suite” termékcsomagja kettő (OfficeScan Corporate Edition, ServerProtect), a „Client Server Messaging Suite” három (kiegészítve a ScanMail szoftverrel) terméket foglal magában, és központilag menedzselhető, teljes körű (kliens, szerver, levelezés) vírusvédelmet nyújt felhasználói számára.

Az OfficeScan az asztali munkaállomások és a mobil eszközök védelmét biztosítja. A szoftver webalapú, távoli és központosított menedzsment kialakítását teszi lehetővé a rendszerfigyeléshez, a szoftverfrissítésekhez, a munkaállomások konfigurálásához, valamint az eseményeket tartalmazó jelentések elkészítéséhez.

A Trend Micro ServerProtect a piac legmegbízhatóbb vírusvédelmét kínálja a vezető biztonsági szolgáltatások integrációjával: eltávolítja és távol tartja a fertőzött file-okat az alkalmazás- és file-szerverekről, megakadályozva ezzel az állományok eljutását a végfelhasználókhoz, majd azonnal értesíti a rendszergazdát. A valós idejű vírusellenőrzésen túl kárfelszámolási szolgáltatásokat is tartalmaz, ezzel elősegítve a rosszindulatú kódok eltávolítását és az általuk a rendszerben okozott károk kijavítását. A rendszergazdák egyetlen menedzsment konzollal, központilag vezérelhetik, adminisztrálhatják és frissíthetik a vírusvédelmi programot a szervezet összes kiszolgálóján.

A nem kívánatos (spam) vagy nem üzleti tartalmú mailek kiszűrésére – amelyek rossz hatással lehetnek a vállalat termelékenységére és az üzlet integritására – a ScanMail az opcionális eManager modullal együttműködve átfogó tartalomszűrést kínál, a felhasznált hálózati sávszélesség jobb felhasználását eredményezi és megakadályozza a termelékenység csökkenését. A rendszer a fertőzött e-mailek és mellékleteik karanténba zárásával meggátolja a vírusok terjedését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle