Connect with us

technokrata

HP Magyarország: biztonság havidíjért

Dotkom

HP Magyarország: biztonság havidíjért

A HP Szolgáltatások divíziója alakíthatja ki a BAT magyarországi leányvállalata új informatikai biztonsági rendszerét.

A HP Magyarország bejelentette, hogy a British American Tobacco (BAT) Magyarország Kft. a HP Szolgáltatások divíziója IT Biztonsági szolgáltatásokkal foglalkozó üzletágára bízta új informatikai biztonsági rendszerének kialakítását. A HP szakemberei a rendszer megtervezése és telepítése után a több mint húszmillió forintos megbízás értelmében három évig erőforrás-kihelyezési konstrukcióban látják majd el a rendszer felügyeletét és fejlesztését.

A BAT hatékonyság-növelő tervének részeként az Interneten keresztül, VPN alkalmazásával kívánja elérhetővé tenni kereskedelmi képviselői számára a szükséges információkat, amihez elengedhetetlen az adatok biztonságos tárolása és elérése. A HP szakemberei a CheckPoint Software többszörösen díjnyertes, FireWall-1 NG tűzfal-rendszerét futtató Nokia Security Appliance platformot találták az ügyfél igényeinek teljesítéséhez a legalkalmasabbnak.

A HP hardvermegoldásból és szolgáltatásokból álló ajánlatcsomagja biztosítja az alapinfrastruktúra költséghatékony, ugyanakkor kiemelkedően megbízható és nagy rendelkezésre állási idejű működését, valamint – az erőforrás-kihelyezési funkciónak köszönhetően – jelentősen csökkenti az informatika mint üzleti funkció bonyolultságát és erőforrásigényét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle