Connect with us

technokrata

Az EMC befejezte a Legato Systems felvásárlását

Dotkom

Az EMC befejezte a Legato Systems felvásárlását

Az EMC a Legato Software-t egyik részlegeként működteti tovább, központja a kaliforniai Mountain View-ban lesz.

Az EMC Corporation bejelentette a Legato Systems felvásárlási műveletének lezárását. A Legato Systems világszinten vezetőnek számít az információk életciklusának felügyeletét szolgáló megoldások és szolgáltatások területén. A 2003. július 8-án bejelentett végleges megállapodás feltételei szerint az EMC közelítőleg 106 millió EMC-részvényt ad a Legato Systems, Inc összes kintlévő részvényéért (a végleges és pontos számot az EMC ügynöke határozza meg).

Az EMC a Legato Software-t egyik részlegeként működteti tovább, központja a kaliforniai Mountain View-ban lesz.

„Felvillanyozó az a sebesség és hatékonyság, amellyel ezt a tranzakciót lezártuk” – mondta Joe Tucci, az EMC elnöke és vezérigazgatója. – „Az utóbbi száz napot azzal töltöttük, hogy betonbiztos integrációs forgatókönyvet dolgozzunk ki; felkészültünk és izgatottan várjuk az egyesült vállalatként történő továbbhaladást. Az EMC és a Legato termékei, terjesztési rendszere, személyi állománya és kultúrája közötti szinergiák felgyorsították a legjobb információs életciklus felügyeleti vállalat létrehozását. Az EMC és a Legato együttesen képes maximalizálni a piac számára nyújtott értéket azzal, hogy nyílt, heterogén szoftvermegoldásokat kínál a vásárlókat manapság gyötrő információfelügyeleti problémák megoldásához.”

Az EMC LEGATO Software részlegét David B. Wright, a Legato volt vezérigazgatója vezeti. Wright közvetlenül Joe Tucci beosztottja lesz. Wright a következőket mondta: „Boldog vagyok, hogy csatlakozhatom az EMC vezetőségi csoportjához. Az integrációs folyamat során végig szorosan együttműködtünk annak érdekében, hogy az EMC és a Legato vásárlóinak, partnereinek, termékeinek és alkalmazottainak hasznára váljon az egyesülés. Teljes mértékben meg vagyok győződve róla, hogy képesek vagyunk céljaink elérésére és még nagyobb értéket nyújthatunk vásárlóinknak.”

A Legato részvényesei a felvásárlást 2003. október 20-án jóváhagyták, a szükséges hivatalos engedélyezési eljárás is befejeződött.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp