Connect with us

technokrata

Zonealarm – már spamvédelemmel

Dotkom

Zonealarm – már spamvédelemmel

A talán leginkább a Zonealarm nevű behatolásvédelmi szoftveréről ismert Zone Labs a kéretlen e-mailekkel szemben is védelmet fog nyújtani, egy antispam szoftver alkalmazásával.

A Cloudmark cégtől szerzi be a nem kívánt digitális levelekkel szemben fellépő szoftvert a Zone Labs. Amint azt az IDC egyik, biztonságtechnikai termékek kutatásával foglalkozó menedzsere, Brian Burke megjegyezte, ez egy újabb lépés az IT-biztonság piacán található termékek modularizációjában. ˝A cégek és az otthoni felhasználók is egyre inkább olyan megoldások felé fordulnak, melyek biztonsági funkciók széles skálájával vannak felszerelve, mint például vírusvédelemmel, tűzfallal és antispam szolgáltatással. Ezen felül még a központosított vezérelhetőség is egy fontos szempont.˝ – fejtette ki véleményét Burke.

A Cloudmark Spamnet terméke a Zonealarm Pro és Plus változatokban fog megjelenni, közölte Karl Jacob, a Cloudmark vezérigazgatója. A Zone Labs korábbi ügyfelei részére kedvezményes áron válik elérhetővé a szolgáltatás, tette hozzá. Egyébként ez a felhasználói tábor körülbelül 22 milliósra rúg, míg a Cloudmark Spamnet termékének jelenleg 650 ezer regisztrált felhasználója van.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle