Connect with us

Hirdetés

technokrata

Anti-Hacker a Kaspersky-től

Dotkom

Anti-Hacker a Kaspersky-től

A Kaspersky Labs bejelentette Anti-Hacker személyi számítógépekre készült tűzfalmegoldásának új verzióját.

A Kaspersky Anti-Hacker egy olyan személyes tűzfal, amely teljes védelmet nyújt a Windows számítógépek számára a hackerek támadása és a jogosulatlan hozzáférés ellen. A megoldás figyeli az összes hálózati és alkalmazástevékenységet, és szűri a bejövő és kimenő adatcsomagokat, így a biztosítva a számítógépen található összes adat titkosságát.

A Kaspersky Anti-Hacker 1.5 felhasználói felületén jelentős fejlesztéseket végeztek, így XP stílusú ablakokkal jelenik meg Windows XP operációs rendszereken. Általánosan elmondható, hogy a megoldás sokkal inkább felhasználóbarát: alapértelmezés szerint a szoftver már a telepítés során engedélyezi a hálózati műveleteket a leggyakoribb alkalmazások számára azok típusa alapján, így a telepítés könnyebbé válik, a biztonság pedig nem sérül. A felhasználók a csomagszűrési és az alkalmazás-adatszűrési szabályokon belül portok tartományait definiálhatják, így egyetlen szabállyal a veszélyt hordozó IP címek egész csoportja kiszűrhető. Emellett a megoldás támogatja az ADSL modemeket, és új hálózati támadásokat is felismer, mint például az SmbDie és a Helkern/Slammer. A szoftver új verziója továbbfejlesztett Stealth Mode szolgáltatást is kínál. Az ilyen módban működő számítógépek blokkolják az összes kívülről jövő Internet-csatlakozást, így láthatatlanok a külső behatolók számára, de az Internet-elérését lehetővé teszik.

A megoldás használatához semmilyen különleges műszaki tudásra nincs szükség. „A Kaspersky Anti-Hacker legújabb verziója az eredeti verzió összes előnyével rendelkezik, de könnyebben használható a felhasználóbarát felületnek köszönhetően, amellyel a felhasználók könnyedén vezérelhetik a program fő funkcióit. Az 1.5 verzió további szolgáltatásokat kínál, amelyek megbízhatóan akadályozzák meg a jogosulatlan hozzáférések összes típusát.” – mondta Denis Zenkin, a Kaspersky Labs kommunikációs vezetője.

A korábbi verziókra érvényes licenccel rendelkező felhasználók a Kaspersky Labs weblapjáról tölthetik le és telepíthetik a Kaspersky Anti-Hacker 1.5 szoftvert.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés