Connect with us

Anti-Hacker a Kaspersky-től

Dotkom

Anti-Hacker a Kaspersky-től

A Kaspersky Labs bejelentette Anti-Hacker személyi számítógépekre készült tűzfalmegoldásának új verzióját.

A Kaspersky Anti-Hacker egy olyan személyes tűzfal, amely teljes védelmet nyújt a Windows számítógépek számára a hackerek támadása és a jogosulatlan hozzáférés ellen. A megoldás figyeli az összes hálózati és alkalmazástevékenységet, és szűri a bejövő és kimenő adatcsomagokat, így a biztosítva a számítógépen található összes adat titkosságát.

A Kaspersky Anti-Hacker 1.5 felhasználói felületén jelentős fejlesztéseket végeztek, így XP stílusú ablakokkal jelenik meg Windows XP operációs rendszereken. Általánosan elmondható, hogy a megoldás sokkal inkább felhasználóbarát: alapértelmezés szerint a szoftver már a telepítés során engedélyezi a hálózati műveleteket a leggyakoribb alkalmazások számára azok típusa alapján, így a telepítés könnyebbé válik, a biztonság pedig nem sérül. A felhasználók a csomagszűrési és az alkalmazás-adatszűrési szabályokon belül portok tartományait definiálhatják, így egyetlen szabállyal a veszélyt hordozó IP címek egész csoportja kiszűrhető. Emellett a megoldás támogatja az ADSL modemeket, és új hálózati támadásokat is felismer, mint például az SmbDie és a Helkern/Slammer. A szoftver új verziója továbbfejlesztett Stealth Mode szolgáltatást is kínál. Az ilyen módban működő számítógépek blokkolják az összes kívülről jövő Internet-csatlakozást, így láthatatlanok a külső behatolók számára, de az Internet-elérését lehetővé teszik.

A megoldás használatához semmilyen különleges műszaki tudásra nincs szükség. „A Kaspersky Anti-Hacker legújabb verziója az eredeti verzió összes előnyével rendelkezik, de könnyebben használható a felhasználóbarát felületnek köszönhetően, amellyel a felhasználók könnyedén vezérelhetik a program fő funkcióit. Az 1.5 verzió további szolgáltatásokat kínál, amelyek megbízhatóan akadályozzák meg a jogosulatlan hozzáférések összes típusát.” – mondta Denis Zenkin, a Kaspersky Labs kommunikációs vezetője.

A korábbi verziókra érvényes licenccel rendelkező felhasználók a Kaspersky Labs weblapjáról tölthetik le és telepíthetik a Kaspersky Anti-Hacker 1.5 szoftvert.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom