Connect with us

technokrata

A Symantec felvasarolja a Safeweb-et

Dotkom

A Symantec felvasarolja a Safeweb-et

A Symantec Gateway Security a tervek szerint a felhasználói oldal módosítását nem igénylő VPN-nel egészül ki.

A Symantec Corporation 26 millió amerikai dollár készpénzért megvásárolja a SafeWebet, az SSL VPN berendezések vezető gyártóját. A cég megvásárlásával a Symantec-hez kerül a SafeWeb Secure Extranet Appliance technikája, amely a távoli felhasználók védett hozzáférésének rendszerbe állítását, kezelését és fenntartását hivatott olcsóbbá és egyszerűbbé tenni.

A Symantec a SafeWeb SSL-en alapuló VPN eljárását 2004 első negyedévében a Symantec berendezései között, önálló kínálatként kívánja megjelentetni. Emellett a jövő év folyamán a Symantec be kívánja építeni az ügyfélprogram nélküli (a felhasználói gépen semmilyen módosítást vagy programtelepítést nem igénylő) VPN-funkciókat a Symantec Gateway Security berendezésekbe is.

A SafeWeb SEA Tsunamija olyan SSL VPN berendezés, amellyel a cégek anélkül adhatnak védett, szelektív távoli elérést a hálózati erőforrásokhoz, hogy ehhez a távoli felhasználó gépén további szoftver telepítésére lenne szükség. A távoli felhasználók gyakorlatilag bármely alkalmazáshoz (Web, terminál, Outlook, Lotus Notes, hagyományos ügyfél-kiszolgáló), valamint e-mailhez, fájlszerverekhez és nyomtatókhoz is hozzáférhetnek. A SEA Tsunami a zárt VPN felhasználói program szükségességének kiiktatásával lényegesen csökkenti a távoli elérés védelmével hagyományosan együtt járó magas kezelési költséget és bonyolultságot, valamint egyszerűbbé teszi a használatot és a hozzáférést a felhasználók számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle