Connect with us

IBM Tanári Konferencia

Dotkom

IBM Tanári Konferencia

Az IBM Magyarországi Kft. első ízben rendez konferenciát honi informatika tanárok részére. A rendezvénnyel a vállalat egy hagyományteremtő sorozatot nyit meg, melynek részeként évente kétszer kerül majd sor hasonló, kétnapos hétvégi konferenciákra. Az Európában eddig egyedülálló rendezvény a jövőben mintaként kíván szolgálni. Az első eseményre 2003. november 8-án és 9-én (szombat-vasárnap) kerül sor az ELTE területén (Budapest, XI. kerület InfoPark Pázmány Péter sétány 1/c).

Az IBM Tanári Konferencia célja, hogy növelje a tanárok IBM termékismeretét, és elősegítse a legfrissebb technológiák megismerését a honi oktatásban. A konferencia szervezésével az IBM szeretné elérni, hogy az oktatási intézményekben a legmodernebb technológiát képviselő termékeket használják, valamint szeretne hozzájárulni a tanárok, és rajtuk keresztül a diákok tudásának folyamatos fejlesztéséhez és színvonalának emeléséhez Magyarországon.

A program párhuzamosan hét témakörben zajlik, és a szervezők gondoskodtak arról, hogy legyen egy témakör, amely általában pár szóban bemutatja az IBM szoftver termékeit. A szoftver termékek öt nagy csoportra bonthatók. Ezek a Rational, Data, WebSphere, Lotus, és Tivoli. A nagy csoporton kívül vannak még további szoftverek is, ide tartozik például a Catia. A nagy csoportok bemutatása két-két órás, míg a Catia általános bemutatása 45 perces előadásokon történik. A szoftver termékek általános bemutatását az IBM szoftver-csoportjának munkatársai, a Catia CAD termékcsalád bemutatását a Haitec Magyarországi Kft. munkatársai végzik.

Az IBM tervei szerint a tanári konferencia a későbbiekben évente kétszer kerül megrendezésre, egyszer az őszi és egyszer a tavaszi félévben. Jelen esetben csak a felsőoktatás és a középfokú oktatás tanárait várják, későbbiekben ezt a programot az IBM szeretné kiterjeszteni az általános iskolák felé is. Az idei évben a maximális létszám 150 fő.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom