Connect with us

technokrata

Összeolvad a Pivotal és a Talisma

Dotkom

Összeolvad a Pivotal és a Talisma

A Pivotalt forgalmazó LLP Budapest bővíti portfolióját.

Az LLP Budapest bejelentette, hogy partnere, a Pivotal ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) megoldást fejlesztő kanadai Pivotal Corporation összeolvad a Talisma Corporationnel. Az LLP a Pivotal ügyfélkapcsolat-rendszerét továbbra is Pivotal néven forgalmazza és az együttműködéstől további üzleti erősödést remél a CRM piacon.

A Pivotal igazgatótanácsa és pénzügyi tanácsadója számos stratégiai lehetőséget megvizsgált és arra a következtetésre jutott, hogy a Microsoft technológián alapuló eService megoldások vezető képviselőjével, a Talizmával való egyesülés a legmegfelelőbb a számukra. A Pivotal az együttműködéstől hosszú távú pénzügyi stabilitást valamint a kutatás-fejlesztésre és támogatásra irányuló tevékenységek kapacitásának megduplázást reméli – áll a Pivotal hivatalos közleményében.

“A Pivotal és a Talisma összeolvadása megerősíti a mi stratégiai pozíciónkat is, mert a Talisma cég eService technológiájának a használatával újabb lehetőség nyílik meg számunkra is Magyarországon. Az eService megoldás kiválóan illeszthető a Pivotalba, amivel az ügyfelek számára nyújtható szolgáltatási paletta még inkább szélesedik.” – mondta Porosz Péter, az LLP Budapest CRM-üzletágának igazgatója.

A két társaság feletti ellenőrzést a továbbiakban az Oak Investment Partnes gyakorolja főrészvényesként, amelynek értelmében az Oak részvényenként 1,78 dollárt fizet az összes, még nem értékesített Pivotal részvényért. A szerződés értelmében az Oak további 0,03 dollárt is fizet részvényenként, de ezt a Pivotal október közepén közölt pénzügyi teljesítményétől teszi függővé.

Az összeolvadást és a részvényfelvásárlást még jóvá kell hagynia a Pivotal részvényeseinek, valamint a Brit Kolumbiai Legfelsőbb Bíróságnak is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp